More

    Η Βρισηίδα Ανδριώτου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου (video)

    Mπορεί κάποτε η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ήταν κολλητές φίλες, ωστόσο, πλέον δεν λένε ούτε ένα γεια, δεν ρίχνουν ούτε το βλέμμα τους η μία στην άλλη. Η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δυο γυναίκες έχει αρχίσει να κλιμακώνεται, με τη Βρισηίδα να καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Ευρυδίκης.

    Οι δύο πρώην παίκτριες των Survivor και My Style Rocks συμμετείχαν στο ίδιο fashion show στην AXDW στο Ζάππειο. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σε δηλώσεις της, είχε πει πως η Βρισηίδα Ανδριώτου ενοχλήθηκε από την παρουσία της.

    «Κάτι έφτασε στα αυτιά μου, ότι ενοχλήθηκε η Βρισηίδα. Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της και την ενόχληση που ήμουν στην επίδειξη και ότι την άνοιξα εγώ, αυτό μου είπαν. Είναι δικό της πρόβλημα, αν ένιωσε άσχημα. Εγώ εκεί που φτύνω, ποτέ δεν πάω να γλύψω», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

    Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ύστερα από τις συγκεκριμένες δηλώσεις, η Βρισηίδα Ανδριώτου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Αυτό σημαίνει ότι η Ευρυδίκη δεν πρέπει να πλησιάζει την Βρισηίδα αλλά ούτε να μιλάει για εκείνη δημόσια.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr
    spot_img

    more news