More

    Ναταλία Γερμανού: Η ατάκα για τα «καλά και κακά παιδιά»

    Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής σαββατοκυριακάτικης εκπομπής του Alpha, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για το Fame Story και για τα κακά και καλά παιδιά της τηλεόρασης.

    «Η σεζόν ξεκίνησε πολύ ωραία, χαρούμενα και κεφάτα. Για 6η σεζόν μας βλέπετε με την ίδια παρέα την αγαπημένη, που δεν την αλλάζω με τίποτα και που ευτυχώς για εμένα δεν με αλλάζουν και αυτοί» είπε αρχικά.

    «Έχω δύο αγόρια στη μεσημεριανή ζώνη να μου κάνουν παρέα, τον Νάσο Γουμενίδη και τον Κώστα Τσουρό και να κάνουν παρέα και στους τηλεθεατές, που σημαίνει ότι ο κόσμος έχει πολλές επιλογές. Νομίζω ότι όλοι οι παρουσιαστές τα παρακολουθούμε τα νούμερα και τα παρακολουθούμε με ψυχραιμία φαντάζομαι, γιατί ακόμα είμαστε στις αρχές του Οκτώβρη.

    Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι τον Ιούλιο. Ο συναγωνισμός της μεσημεριανής ζώνης δεν με φοβίζει, νομίζω μας κάνει όλους καλύτερους» προσέθεσε.

    Αναφερόμενη στο “Fame Story”, δήλωσε πως: «Μου είχε λείψει πολύ το “Fame Story” και χάρηκα που το ξαναείδα. Πολύ ωραία παραγωγή, ωραία κριτική επιτροπή, ο Νίκος λαμπερός όπως πάντα, άκουσα ωραίες φωνές και εύχομαι να πάει και πολύ καλά. Ο Light θα είναι ο λίγο περισσότερο αυστηρός κριτής, απ’ ότι κατάλαβα. Δηλαδή αυτός που ένιωσα ότι τα λέει λίγο πιο τσεκουράτα είναι ο Light.

    Αγαπώ πάρα πολύ τον Νίνο. Είναι ένα πλάσμα που έχει μία θέση στην καρδιά μου από το 2002 που τον γνώρισα και έκτοτε δεν έχει βγει ποτέ από εκεί μέσα. Μόνο καλό θα κάνει στα παιδιά του “Fame Story” η συναναστροφή τους με τον Νίνο και χαίρομαι που θα είναι στην ακαδημία.

    Η Ελένη Φουρέιρα ήταν η πρώτη της επαφή με τα παιδιά και μου άρεσε που ήταν πολύ γλυκιά και υποστηρικτική. Ας δούμε πως θα είναι και στα επόμενα live, νομίζω ότι θα επισημάνει τα λάθη τους όταν τα βλέπει, αλλά γενικά δεν υπάρχει και λόγος να είμαστε κακοί με νέους ανθρώπους που ανοίγουν τα φτερά τους».

    «Νομίζω ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν καλά παιδιά και κακά παιδιά και στη τηλεόραση το ίδιο, αλλά πιστεύω στο αλάνθαστο κριτήριο των τηλεθεατών και στο τέλος όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και στο χειροκρότημα» τόνισε για τα καλά και κακά παιδιά της τηλεόρασης.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr
    spot_img

    more news

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX