More

    Ο Πάνος Μιχαλόπουλος «σπάει» τη σιωπή του – Γιατί απέχει από την τηλεόραση

    Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως ο Πάνος Μιχαλόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ύστερα από πολλά χρόνια, την εβδομάδα που μας πέρασε. Το απόγευμα του Σαββάτου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος εξήγησε γιατί απέχει εδώ και 12 χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

    «Μετά τη σειρά «Η ώρα η καλή» πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση», είπε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

    «Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου», ανέφερε ο ηθοποιός. «Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου» δήλωσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news