More

    Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το «Maestro», η επιτυχία στο Netflix και ο Απόστολος Γκλέτσος

    Συνεχίζονται εντατικά τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν του “Maestro” και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

    «Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, κάνουμε σήμερα γυρίσματα εδώ στη Μητροπόλεως. Θα δείτε ανατροπές, πολλούς ήρωες, πολλά γεγονότα και βλέπουμε τα αποτελέσματα όλου αυτού που έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Θα δείτε και καινούριες προσθήκες, θα είναι όλοι όσους είδαμε στον πρώτο κύκλο» ανέφερε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

    Ερωτηθείς για το πως αντιλαμβάνεται την επιτυχία της σειράς να μπει στο “Netflix”, απάντησε ότι: «Δε μπορώ να αντιληφθώ την επιτυχία. Ειδικά όταν δουλεύεις, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει πολύ καλά από την αγάπη του κόσμου. Και επειδή ακριβώς είμαι στην Ελλάδα, δουλεύω στην Ελλάδα, όλα γύρω από την δουλειά περιστρέφονται αυτή την περίοδο, εγώ δεν μπορώ να αντιληφθώ ακριβώς τι γίνεται στο εξωτερικό με τη σειρά. Πιο πολύ μας το λένε, μας ενημερώνουν από το Netflix και πιο πολύ το βλέπουμε τώρα που είναι καλοκαίρι και έχουν έρθει πάρα πολλοί ξένοι, πολλούς ξένους που έρχονται και μας μιλάνε. Δεν αλλάζει κάτι σε εμένα, ειδικά αυτή την περίοδο που είμαι φουλ και τρέχω σαν το τρελό, δεν καταλαβαίνω κάτι. Λαμβάνω μηνύματα από διάφορες χώρες στα social media».

    Για τα κοινωνικά ζητήματα που αγγίζει η σειρά, είπε: «Αυτός ήταν ο στόχος, μέσα από το Maestro να αγγίξουμε πολλά κοινωνικά και διαφορετικά ζητήματα στην εποχή του σήμερα. Δεν μπορώ να γράψω κάτι και να μην επηρεάζομαι από όσα γίνονται γύρω μου και από αυτά που βλέπω, ακούω, διαβάζω και βιώνω σαν άνθρωπος και εγώ σε αυτή την κοινωνία σήμερα».

    Τέλος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν απάντησε για την πρόσφατη δήλωση που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος για εκείνον, λέγοντας πως: «Αυτά είναι κουταμάρες»

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr
    spot_img

    more news

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX