More

    Στις 12:00 οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη – Όσα δήλωσε από την Φλώρινα

    Για τις επιδοτήσεις μίλησε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Φλώρινα στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποίησε στην Δυτική Μακεδονία.

    «Σας είχα πει ότι θα ξανά κάνω την Ελλάδα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και θα δημιουργήσουμε πολλές νέες θέσεις εργασίας και το πετύχαμε. Ειδικά για την Μακεδονία   έδωσα μεγάλο αγώνα στις Βρυξέλλες προκειμένου να εξασφαλίσουμε πρόσθετους πόρους για να κάνουμε πράξη το σχέδιο της Δίκαιης μετάβασης.  Και η Κοζάνη και Φλώρινα είναι σήμερα οι περιοχές εκείνες  οι οποίες είναι δυνητικά οι πιο ωφελημένες σε επίπεδο επιδοτήσεων για να μπορέσουν να προσελκύσουν νέες επενδύσεις και να κρατήσουμε εδώ πέρα τα νέα παιδιά τα οποία θέλουν να μείνουν στον τόπο τους, να ζήσουν και να προκόψουν εδώ πέρα» τόνισε.

    «Είχα την ευκαιρία χθες να παρουσιάσω στην Κοζάνη ένα συνολικό σχέδιο ύψους 4 δισ. ευρώ για το πώς αντιλαμβανόμαστε το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας. Και νομίζω εδώ το ξέρετε και εσείς στη Φλώρινα έγιναν πολλά πράγματα για τον τόπο σας, πολλά περισσότερα από όσα είχαν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η τοπική αυτοδιοίκηση στηρίχθηκε σε πόρους -τους οποίους επιτρέψτε μου να πω πως – ποτέ δεν είχε συναντήσει σε όλη την επικράτεια και ταυτόχρονα δρομολογούμε  και μια σειρά και από σημαντικά έργα τα οποία θα δώσουν στη Δυτική Μακεδονία  και ειδικά στην Φλώρινα μια νέα αναπτυξιακή δυναμική.  Αυτό το κάνουμε σε όλη την Ελλάδα να ξέρετε » συμπλήρωσε. 

     

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr
    spot_img

    more news

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX