More

    Αυτοψία Γεωργιάδη στη Βαρβάκειο: Στα περσινά επίπεδα οι τιμές σε αρνί και κατσίκι
    Α

    Για τις τιμές του αρνιού και του κατσικιού μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Κεντρική Αγορά της Αθήνας (Βαρβάκειο).

    «Κατσίκι ντόπιο, ελληνικό φρέσκο πωλείται 9,99 ευρώ και αρνί ντόπιο 9,99 ευρώ. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια στο υπουργείο Ανάπτυξης και Εμπορίου να μείνουν φέτος οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι στα περσινά επίπεδα» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

    «Γιατί έχουμε τις περσινές τιμές; Γιατί εμείς στο υπουργείο κάναμε τη δουλειά μας, γιατί όλη μας η πολιτική δούλεψε. Τώρα το ξέρω, ότι πολλοί θέλουν να μου ασκούν μονίμως κριτική και να με κατηγορούν για οτιδήποτε συμβαίνει στη χώρα. Το δέχομαι ως ένα βαθμό, δεν πειράζει όμως. Η αλήθεια είναι πως οι τιμές εδώ είναι ένα μερίδιο και της δικής μου επιτυχίας και του υπουργείου και της Κυβερνήσεως για τον φτωχό συμπολίτη μας που έπρεπε να κάνει φέτος γιορτές. Και θέλω να ευχαριστήσω την Βαρβάκειο γιατί είχαμε αρκετές συναντήσεις μαζί. Δεν καταφέραμε να κάνουμε “καλάθι” με την επίσημη έννοια του όρου, αλλά πάντως όλο το χρόνο κάναμε τη δουλειά μας» συμπλήρωσε.

    «Εμένα το καλάθι δεν με νοιάζει επί της ουσίας ως θέμα, εμένα με νοιάζει η τιμή να μένει κάτω. Εάν η τιμή μένει κάτω, εγώ είμαι ευχαριστημένος» ξεκαθάρισε.

    Βαρβάκειος: Τι λένε άνθρωποι της αγοράς

    «Το αρνί και το κατσίκι στην Βαρβάκειο αγορά πωλείται 9,90 ευρώ το κιλό. Και εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μας να κρατήσουμε σε περσινά επίπεδα τις τιμές»  σημείωσε  άνθρωπος της αγοράς. «Θεωρώ ότι και εμείς είμαστε μέσα στο καλάθι, όταν πουλάμε τις ίδιες τιμές ή και λίγο πιο κάτω»  συμπλήρωσε.

    - Advertisement -

    «Η Βαρβάκειος για πολλά χρόνια πουλάει φθηνά το αρνί και το κατσίκι. Πάντα είχαμε διαφορά στην Βαρβάκειο με τα συνοικιακά. Όταν πουλάγαμε 7 ευρώ το αρνί και το κατσίκι η συνοικία τα πουλούσε 10 ευρώ »  τόνισε άλλος άνθρωπος της αγοράς. «Τώρα πουλάμε 10 ευρώ εμείς και 13 ευρώ με 14 ευρώ η συνοικία. Πάντα υπήρχε μια διαφορά. Δεν είναι θέμα ποιότητας »   συμπλήρωσε.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr
    spot_img

    more news