More

    Οι βουτιές κοστίζουν ακριβά: Οι τιμές σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής
    Ο

    Μικρές «ανάσες» δροσιάς στις παραλίες αναζητούν οι Αθηναίοι που έμειναν στην πόλη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Όμως το «κύμα» της ακρίβειας σαρώνει και τις τιμές στις οργανωμένες παραλίες, όπου η είσοδος μιας οικογένειας για βουτιές «τσουρουφλίζει».

    Στον Άλιμο

    Η είσοδος στην παραλία του Αλίμου είναι  σύμφωνα με την ΕΡΤ1, στα 6 ευρώ και 2 ευρώ η ξαπλώστρα, ενώ τα Σαββατοκύριακα ανέρχεται στα 8 ευρώ. Για την ξαπλώστρα το μειωμένο εισιτήριο είναι στα 3 ευρώ, ενώ δωρεάν είναι η είσοδος για τους δημότες.

    Ωστόσο, το κόστος για μια οικογένεια δεν είναι μόνο αυτό καθώς κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην παραλία θα επισκεφθεί το μπαρ για κάποιο σνακ ή χυμό.

    Στην Βουλιαγμένη

    Στην οργανωμένη παραλία της Βουλιαγμένης η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ το άτομο και το μειωμένο εισιτήριο στα 5 ευρώ ενώ ελεύθερη είναι η είσοδος για παιδιά έως 5 ετών και ΑμΕΑ.

    Το κόστος για τις ξαπλώστρες τις καθημερινές είναι 20 – 30 ευρώ ενώ το Σαββατοκύριακο κυμαίνεται 20 – 30 ευρώ, αναλόγως και τη θέση που θέλει κάποιος να διαλέξει. στην παραλία.

    - Advertisement -

    Αν θέλεις να είσαι μπροστά στη θάλασσα, λίγο πιο πίσω ή απλώς το Σαββατοκύριακο ανεβαίνει η τιμή του στα 30 με 40 ευρώ, ενώ αν θες να πιεις έναν καφέ θα χρειαστεί να πληρώσεις 4 ευρώ, έναν χυμό ανάμεικτο  6,5 ευρώ και αν θες να φας ένα κλαμπ σάντουιτς η τιμή ανέρχεται στα 15 ευρώ.

    Στο Καβούρι

    Σε μια άλλη δημοφιλή παραλία στο Καβούρι το κόστος για το σετ ξαπλώστρας φτάνει τα 14 ευρώ ενώ η τιμή για μια μπάλα παγωτό κοστίζει 3 ευρώ και η γρανίτα 4 ευρώ.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr
    spot_img

    more news