More

    Σταρ της σειράς «The Sopranos» άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans – ΦΩΤΟ

    Νέες περιπέτειες για την πρωταγωνίστρια της σειράς «The Sopranos», Drea de Matteo, καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια, άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans, που είναι γνωστό για το ακατάλληλο περιεχόμενο του.

    Στο νέο της προφίλ στο Onlyfans η 51χρονη ηθοποιός, που υποδύθηκε την «Adriana La Cerva» στο δράμα του HBO, γράφει «THE SOPORNOS» παραφράζοντας τον τίτλο της διάσημης σειράς και δίνοντας στους θαυμαστές της μια ιδέα για το περιεχόμενο που μπορούν να περιμένουν.

    Οι φαν της ηθοποιού θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο πληρώνοντας 15 δολάρια τον μήνα. Στην φωτογραφία προφίλ της, η Drea de Matteo εμφανίζεται εντελώς γυμνή φορώντας μόνο τις ψηλές μπότες της. Επίσης η φωτογραφία εξωφύλλου είναι ένα κοντινό στο ντεκολτέ της ηθοποιού.

    Drea de Matteo OnlyFans

    Η Drea de Matteo, που είναι μητέρα δύο παιδιών,  πρωταγωνίστησε στη σειρά «The Sopranos» από το 1999 έως το 2006. Κέρδισε βραβείο Emmy για «Β’ Γυναικείο Ρόλο σε Δραματική Σειρά» το 2004 το 2004.

    Την Τετάρτη, η ηθοποιός ανέβασε ένα Story στο Instagram, ενημερώνοντας τους 447.000 follower της ότι άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans. Πόσταρε μία κοντινή φωτογραφία της με μπλε μπικίνι που περιβάλλεται από φλόγες. «To Onlyfans είναι LIVE» έγραψε η Drea de Matteo.

    Drea de Matteo OnlyFans

     

     

     

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news