More

    Μπέττυ Μαγγίρα για Δανάη Μπάρκα: «Γιατί να αρχίσει να σχολιάζει τη Μαρία σε σχέση με τη δική της εμφάνιση και ποιον σύντροφο έχει;»

    Διαστάσεις πήρε ο σχολιασμός της Δανάης Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού. Η παρουσιάστρια στην αρχή της εβδομάδας σχολίασε τα όσα είπε η Μαρία Σολωμού για τα κορίτσια που προβαίνουν σε αισθητικές παρεμβάσεις.

    Τα όσα είπε η Δανάη Μπάρκα δεν άρεσαν όπως φάνηκε στον φίλο της Μαρίας Σολωμού και ράπερ Mente Fuerte, ο οποίος και έκανε μία σειρά από stories στο προφίλ του στο instagram. Μάλιστα η Δανάη Μπάρκα την Τετάρτη (27/9) ξέσπασε για την μεγάλη έκταση που πήραν τα πράγματα.

    Σήμερα (30/9) η Μπέττυ Μαγγίρα, μέσα από την εκπομπή της, σχολίασε τα όσα έγιναν. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Έφτασε η στιγμή που θα συμφωνήσω με τη Μαρία Σολωμού. Αυτό θα πω εγώ. Που γενικά την πάω τη Μαρία. Μπορεί να μην συμφωνώ με όσα λέει πάντα, ή με τον τρόπο που τα λέει. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ τη Μαρία θα την υπερασπιστώ. Γιατί σαν μάνα άνω των 35 και εγώ, γενικότερα δε μου αρέσει να βλέπω extreme πράγματα σε τόσο μικρά κορίτσια».

    Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Εννοείται ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά επειδή τα κορίτσια σε αυτή την ηλικία δε μπορούν να ξέρουν ακόμα τι θέλουν και πως το θέλουν… Και γιατί η Δανάη να αρχίσει να σχολιάζει τη Μαρία σε σχέση με τη δική της εμφάνιση και με ποιον σύντροφο έχει; Για ποιον λόγο; Τι σχέση έχει να κάνω τα μαλλιά μου ράστα με το υαλουρονικό και τις πλαστικές;».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news