More

    Το μωράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο σημαντικές είναι οι παιδικές μας φωτογραφίες; Καθώς, δεν είναι ένα απλό αναμνηστικό των παιδικών μας χρόνων, αλλά μπορούν να μας “ταξιδέψουν”, με έναν μαγικό τρόπο, πίσω στην παιδική μας ηλικία και να θυμηθούμε όμορφες στιγμές που ενδεχομένως να είχαν ξεθωριάσει ή και διαγραφεί εντελώς από την μνήμη μας.

    Της Ελένης Φλισκουνάκη

    Το γλυκό μωράκι που κοιμάται δίπλα στον μπαμπά του, μεγάλωσε και πλέον είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες. Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

    Ο Γιώργος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11 Απριλίου του 1981. Είναι γιος της ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού και του Αργύρη Παπαγεωργίου. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός.

    Ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική, στην θεατρική παράσταση «Κατσαρίδα». Η πρώτη του δουλειά στην τηλεόραση ήρθε το 2000, όπου και συμμετείχε σ’ ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς «Κόκκινος κύκλος», υποδυόμενος τον αστυνομικό.

    Από τότε έχει λάβει μέρος σε διάφορες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει στις σειρές: «Σε είδα», «Η ζωή εν τάφω», «Σπίτι είναι», «Σκοτεινή θάλασσα» και «Γλυκάνισος».

    Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι και ένας ταλαντούχος σκηνοθέτης. Έχει σκηνοθετήσει πολλές θεατρικές παραστάσεις. Ενδεικτικά, έχει σκηνοθετήσει τις θεατρικές παραστάσεις «Μπαίνει η δεσποινίς Μαργαρίτα» και «Θάνατος στη Βενετία».

    Επίσης, είναι μέλος του μουσικού συγκροτήματος «Polkar».

    Ο γάμος με την Δανάη Μιχαλάκη

    Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκε στις 7 Αυγούστου του 2021, την ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη. Στις 7 Αυγούστου του 2023 η ηθοποιός μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, έκανε γνωστό πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Την ίδια μέρα ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram προφίλ του.

    Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της εγκυμονούσας συζύγου του, να ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα και έγραψε: «Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. – Μανώλης Φάμελλος. (Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη)».

    Στις 21 Νοεμβρίου ήρθε στην ζωή η κόρη τους.

    Πηγή: Instagram/papageorgiou_g81
    Γιώργος Παπαγεωργίου
    Πηγή: Instagram/papageorgiou_g81

    Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 8 Οκτωβρίου του 2019. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έχει γράψει: «Αυτός με τα μούσια είναι ο μπαμπάς μου. Ο άλλος που κοιμάται, εγώ».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news