More

    Άνοιξε πάλι ο «φάκελος Εμπαπέ» – Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του

    O Κιλιάν Εμπαπέ ξανά στο προσκήνιο, αφήνοντας ανοιχτές πόρτες για την μεταγραφή του.

    Φέτος έχουμε ακόμα μία μεταγραφική περίοδο όπου το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ έρχεται στο προσκήνιο για το ενδεχόμενο της μετακίνησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον ίδιο να κάνει ξανά δηλώσεις αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

    Το συμβόλαιο του 25χρονου Γάλλου αρχηγού με τους πρωταθλητές της Ligue 1 λήγει το καλοκαίρι και έχει συνδεθεί έντονα με την μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς είπε τον Ιούνιο ότι δεν θα ενεργοποιούσε την οψιόν για άλλους 12 μήνες στο συμβόλαιό του.

    «Πρώτα απ’ όλα, έχω πολύ, πολύ, πολύ κίνητρο για φέτος. Είναι πολύ σημαντικό», είπε. «Όπως τόνισε, διεκδικούμε τίτλους και έχουμε ήδη κερδίσει έναν, οπότε αυτό έχει ήδη γίνει. Μετά από αυτό, δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Σε κάθε περίπτωση, με τη συμφωνία που έκανα με τον πρόεδρο Nasser Al-Khelaifi αυτό το καλοκαίρι, δεν έχει σημασία τι θα αποφασίσω.

    Καταφέραμε να διατηρήσουμε την ηρεμία του συλλόγου για τις προκλήσεις που έρχονται, κάτι που παραμένει το πιο σημαντικό πράγμα».

    Σημειώνεται πως επρόκειτο να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή στο τέλος της σεζόν 2021-22, αλλά τελικά υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου, με την επιλογή ενός ακόμη έτους. Ωστόσο, αφού ο Εμπαπέ είπε στην ΠΣΖ ότι δεν θα συμφωνούσε με τους επιπλέον 12 μήνες της συμφωνίας, δεν επιλέχτηκε για την περιοδεία τους στην Ιαπωνία πριν από τη σεζόν το καλοκαίρι.

    Στη συνέχεια αρνήθηκε να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Al-Hilal, ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίοι έκαναν μια προσφορά 259 εκατομμυρίων λιρών για αυτόν. Ο επιθετικός αργότερα επέστρεψε στην προπόνηση της Παρί και απέρριψε την μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης όταν συμφώνησε στο τρέχον συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους τον Μάιο του 2022.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news