More

    Εξώδικο από τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου και να σε βλέπουν μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης»

    Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του Βάσω συνεχίζεται. Μάλιστα, σήμερα (17/6) στάλθηκε δελτίο Τύπου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του τραγουδιστή, στο οποίο γίνεται γνωστό ότι έστειλε εξώδικο στην εταιρεία του προκειμένου να του παραδοθούν όλα τα στοιχεία της οικονομικής της δραστηριότητας.

    Η ανακοίνωση από τον Γιώργο Μαζωνάκη

    «Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρίας μου από την απελθούσα διοίκηση. Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.

    Γιώργος Μαζωνάκης.

    Υ.Γ.: Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δεν σε είδαν, παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης».

    Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news