More

    Αρναούτογλου για Σταρόβα: Το μήνυμα που στέλνει ο Δημήτρης είναι ότι όλα μπορούμε να τα πολεμήσουμε

    Για τον Δημήτρη Σταρόβα και την περιπέτεια υγείας που πέρασε μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

    Ο παρουσιαστής αναφερόμενος στο βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός μουσικός, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, είπε, «είναι φανταστικό αυτό που έκανε, ήταν πολύ ωραίο».

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε πως ο Σταρόβας θα έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση. «Δεν έχουμε μιλήσει, ήταν μια έκπληξη. Δεν πρέπει να ντρέπεσαι για αυτό που σου συμβαίνει, τα πάντα ρει στη ζωή. Όλα αλλάζουν σε ένα δευτερόλεπτο και το μήνυμα που στέλνει ο Δημήτρης σε όσους έχει συμβεί κάτι, είναι να νιώθουν ότι μπορούν να το πολεμήσουν και να αγωνιστούν και να μην κρύβονται στο δωμάτιό τους κάτω από κουβέρτες ή πίσω από κλειστές κουρτίνες», επεσήμανε.

    «Όλα τα πολεμάμε και για όλα μπορούμε να αγωνιστούμε για να γίνει καλύτερη η ζωή μας ό,τι κι αν μας συμβεί. Ήταν καταπληκτικό το μήνυμα του Δημήτρη. Εύχομαι καλό καλοκαίρι», πρόσθεσε ο ίδιος.

    Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας έναν μήνα μετά την περιπέτεια υγείας: «Κάθε μέρα βελτιώνομαι»

    Συγκλονίζουν οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα, μόλις έναν μήνα μετά την περιπέτειά υγείας του.

    Ο ίδιος, σε βίντεο του στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, είπε ότι, «ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτεια μου. Δεν ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο, για να μην με δείτε όπως δεν έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στην ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι, όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα».

    Εμφανώς συγκινημένος, καταβάλλοντας προσπάθεια για μια συνεχόμενη ροή στον λόγο του, ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη του και ειδικά την γυναίκα του, Άννα.

    «Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους, αλλά δεν γίνεται γιατί θα μας πάρει 2 μέρες το βίντεο. Οπότε, επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου, αλλά και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο κα συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ. Ευχαριστώ», είπε ο τραγουδιστής.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news