More

    Εξοργισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ανδρικό θα ήταν να μην την αγγίξει κύριε Κούγια»

    Τα όσα δήλωσε σήμερα (18/6) το πρωί ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σχολίασαν στη «Super Κατερίνα». Μάλιστα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκειά του με τα όσα είπε ο ποινικολόγος.

    Συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε το απόσπασμα ο Γρηγόρης Γκουντάρας, εμφανώς εκνευρισμένος, ανέφερε: «Είπε ότι είναι ανδρικό από μέρους του ρε Κατερίνα! Πάντως βλέπουμε έναν άνθρωπο που βγαίνει και παραδέχεται ένα κακούργημα.

    Να πω και στον κύριο Κούγια, ότι ανδρικό από μέρους του θα ήταν να μην αγγίξει την γυναίκα του! Όχι να παραδέχεται ότι τη ξυλοκόπησε και ενώ 24 ώρες πριν έλεγε ότι έπεσε από τη σκάλα!».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Κούγιας, μεταξύ άλλων, δήλωσε στο «Καλημέρα Ελλάδα» ότι: «Είναι 100% κακοποιητής ο κ. Λύτρας και το παραδέχθηκε και ο ίδιος. Κακές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν πάντα. Ένας άνθρωπος που έχει μια διαδρομή ετών, όταν κάνει κάποιος κάτι και το παραδέχεται ενώπιον εκατομμυρίων ανθρώπων, αυτό είναι ανδρική συμπεριφορά».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news