More

    Γιώργος Καραμίχος: Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου

    Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν σήμερα (23/6) ο Γιώργος Καραμίχος. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός μίλησε και για τα δύο παιδιά του.

    Αναφερόμενος στην κόρη του, ο Γιώργος Καραμίχος εξομολογήθηκε πως: «Έκανα την Ρεγγίνα όταν ήμουν 24 ετών. Πολλές φορές με ρωτάνε πώς είναι να είσαι μπαμπάς, αλλά δεν ξέρω πώς είναι να μην είσαι. Είναι σαν να διάλεξα μία από τις πιθανότητες. Ξέρω ότι αυτή την στιγμή αισθάνομαι ευλογία, για το ότι υπάρχει στην ζωή μου.

    Όταν έμαθα ότι η τότε σύντροφός μου περιμένει παιδί από εμένα, δεν σκέφτηκα να διακοπεί η κύηση. Ήξερα ότι και εκείνη δεν μπορούσε να διακόψει την κύηση, οπότε πήρα την απόφαση ότι πάμε και όπου μας βγάλει. Μετά στην πορεία επειδή δεν ήμασταν μαζί δεν ήταν εύκολα, ήταν πάρα πολύ δύσκολα!».

    Ακόμα, εξήγησε ότι: «Ήταν δύσκολα γιατί χωρίσαμε κάποιους μήνες μετά και ξαφνικά άλλαξε εντελώς η νοοτροπία. Πέρασα πράγματα που δεν τα εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Το παιδί πια το χαίρομαι πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, τότε ήταν με πολλές δυσκολίες!

    Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου. Ό,τι και να είναι ο άλλος γονιός, εκτός και αν είναι κακοποιητικός ή κάτι τέτοιο, δεν έχεις το δικαίωμα να τον στερείς από το παιδί. Το παιδί έχει επιλέξει αυτούς τους γονείς και τους χρειάζεται και τους δύο!».

    Μιλώντας για τον γιο του, ο ηθοποιός είπε: «Ο γιος μου τώρα είναι 10 ετών. Ζει στην Ελλάδα και με την μαμά του και με τον μπαμπά του. Είναι και η μητέρα του εδώ. Γι’ αυτό γύρισα και εγώ πίσω από την Αμερική, γιατί ο γιος μου πάει σχολείο εδώ. Η μαμά του γιου μου είναι από το Μεξικό, μεγάλωσε εκεί και εγώ την γνώρισα στο Λος Άντζελες».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news