More

    Καίτη Γαρμπή για την συνεργασία της με τον Τραννό στα MAD VMA 2024: «Μου πρότειναν κάτι αμήχανο…»

    Συνεργασία… έκπληξη έκανε η Καίτη Γαρμπή στα φετινά βραβεία MAD VMA 2024, καθώς η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με τον γνωστό τράπερ Trannos, κάτι που συζητήθηκε πολύ και από πολλούς.

    Το «ατόφιο χρυσάφι» της ελληνικής μουσική εξήγησε σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ο Τραννός είναι ένα γλυκό και ευγενικό παιδί.

    «”Για μένα είναι εύκολο να είμαι με 10000 άτομα. Το δύσκολο είναι να είμαι με ένα”. Αυτό το είπε η Joan Baez και μου ταίριαξε απόλυτα στη φάση που μου πρότειναν να κάνω κάτι δύσκολο και αμήχανο για μένα οπως το να μοιραστώ τη σκηνή των Madvma24 με τον Τρανό, ένα καλλιτέχνη που υπηρετεί ένα είδος του οποίου δεν είμαι φαν, δεν συμπαθώ αλλά ομολογώ πως κατά καιρούς ξεχωρίζω κάποια τραγούδια απ αυτά και «κολλάω» άσχημα!

    Έτσι κόλλησα κι όταν άκουσα το Sukarie! Και -το σύμπαν που λέμε- μου το έφερε μπροστά μου και έτσι είχα τη χαρά 1ον να γνωρίσω τον Χρήστο Τρανό ο οποίος είναι ένα γλυκύτατο και πολύ ευγενικό παιδί και 2ον να δοκιμάσω ένα είδος που δεν πίστευα ότι θα μου ταιριάξει και θα του ταιριάξω κι εγώ! Η συνέχεια προσεχώς…😏 Sukarie🔥🔥🔥🔥🔥», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Καίτη Γαρμπή.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news