More

    Λιβανέζικος γάμος στη Σύρο… «Ένα σύγχρονο παραμύθι» διάρκειας 4 ημερών – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

    Οι Κυκλάδες και συγκεκριμένα η Σύρος αποτελούν αγαπημένο προορισμό για πολλούς τουρίστες, ενώ είναι ψηλά στις προτιμήσεις και πολλών ζευγαριών που επιθυμούν να παντρευτούν με φόντο τον ήλιο και τη θάλασσα.

    Το νησί της Σύρου είναι επιλογή ερωτευμένων από όλο τον πλανήτη, με πιο χαρακτηριστικό τον τελευταίο γάμο με άρωμα… Λιβάνου.

    Οι παραδοσιακές φωτογραφίες/ΠΗΓΗ: Cyglades.gr

    Όπως αναφέρει το cyclades24.gr ένα ζευγάρι, προερχόμενο από Λίβανο, o Youmna και η Simba, επέλεξε να παντρευτεί στο νησί της Σύρου. Οι Λιβανέζοι φημίζονται για τους εντυπωσιακούς γάμους, απολαμβάνοντας στο έπακρο τέτοιες όμορφες στιγμές της ζωής.

    ΓΆΜΟΣ-ΣΥΡΟΣ
    Τέσσερεις μέρες γλεντιού/ΠΗΓΗ: Cyclades24.gr

    Ένας Λιβανέζικος γάμος, λοιπόν, στο πανέμορφο νησί της Σύρου ήταν η ευκαιρία σε δύο διαφορετικούς κόσμους, να έρθουν πιο κοντά και να ζήσουν ένα σύγχρονο παραμύθι. Πρόκληση, όμως, και για το ζευγάρι, αφού το να πραγματοποιήσεις ένα γάμο από τόσο μακριά δεν είναι και τόσο εύκολο.

    συρος-γαμος
    Ατμόσφαιρα… Λιβάνου στη Σύρο/ΠΗΓΗ: Cyclades24.gr

     

    Δείτε σχετικό βίντεο:

    Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, το νησί της Σύρου τα τελευταία χρόνια, έχει δεχτεί ένα μεγάλο κύμα Λιβανέζων οι οποίοι ο ένας με τον άλλο, γινόντουσαν αν όχι μόνιμοι κάτοικοι, επισκέπτες αρκετών μηνών στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων. “Υπεύθυνος” γι’ αυτό είναι ο Feghaly Ghazy, ένας Λιβανέζος επιχειρηματίας, που “μαγεύτηκε” από τις ομορφιές της πρωτεύουσας των Κυκλάδων και περνάει έξι μήνες τον χρόνο στη Σύρο, βοηθώντας τα μέγιστα την τοπική κοινωνία, με τη μορφή δωρεών.

    suros-gamos
    O Feghaly Ghazy/ΠΗΓΗ: Cyclades24.gr

    Παράλληλα, αποτελεί τον ιδανικότερο “κράχτη”, αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί διαφημίζει τη Σύρο, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια οι συμπατριώτες του να επιλέγουν το συγκεκριμένο νησί για τις διακοπές τους, αλλά και για να τελέσουν τον γάμο τους.

    γάμος-σύρος
    Ασταμάτητο γλέντι στη Σύρο/ΠΗΓΗ: Cyclades24.gr

    Για τέσσερις ολόκληρες μέρες, λοιπόν, η Σύρος ντύθηκε στα χρώματα του Λιβάνου με το όλο σκηνικό να μεταφέρει τους 200 περίπου καλεσμένους σε έναν κόσμο εξωτικό. Χορός, φαγητό, ποτό, τραγούδι ήταν τα συστατικά που έκανα τον γάμο του Youmna και της Simba, πραγματικά αξέχαστο, όχι μόνο στους ανθρώπους που έδωσαν το “παρών”, αλλά και σε ολόκληρη τη συριανή κοινωνία.

    Από εμάς… “Βίον Ανθόσπαρτον”!

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news