More

    Light: Αγόρασε πολυτελείς βίλες στην Γκάνα – «Στην Ελλάδα θα κόστιζαν το διπλάσιο»

    Ο Light έκανε ένα ταξίδι αναψυχής μαζί με την σύντροφό του και τη μητέρα του στην Αφρική και συγκεκριμένα βρέθηκε στην Γκάνα. Εκεί ο γνωστός τράπερ κατάφερε να συνδυάσει χαλάρωση και τα επιχειρηματικά του σχέδια, που αφορούν στο real estate.

    Με αναρτήσεις που έκανε στο instagram o Light μοιράστηκε λεπτομέρειες για το σπίτι, που αγόρασε στην Γκάνα σε τιμή ευκαιρίας – συγκρίνοντας το με τις τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα. Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε, πως το ίδιο σπίτι στην Ελλάδα θα κόστιζε τη διπλάσια τιμή από εκείνη, που το αγόρασε.

    Ο τράπερ δημοσίευσε μάλιστα και βίντεο στο κανάλι του στο Youtube δείχνοντας στιγμές από το ταξίδι του στην Γκάνα, την επαφή του με τους ντόπιους και τις στιγμές ευτυχίας, που πέρασε με τη μητέρα και την αγαπημένη του σύντροφο. Όπως ανέφερε ο ίδιος, κατάφερε να εκπληρώσει ένα από τα όνειρα της μητέρας του και παράλληλα να δημιουργήσει μια νέα πηγή εισοδήματος εκτός από το τραγούδι.

    Βίντεο από το σπίτι που αγόρασε ο Light για τη μητέρα του στην Γκάνα

    Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Summer’s Cool, ο Light αποφάσισε να επενδύσει στην Γκάνα, καθώς η αγάπη του για την Αφρική είναι γνωστή λόγω της καταγωγής της μητέρας του από την Κένυα.

     

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news