More

    Σάκης Τανιμανίδης: «Έτσι χτίζεις περιουσία, έτσι γίνεσαι πλούσιος» – Τα μυστικά πίσω από τις επιχειρηματικές κινήσεις του

    Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στο κανάλι Business Review Greece στο Υoutube και στην εκπομπή Business Talks με τον γνωστό επιχειρηματία – παρουσιαστή να μιλάει για την πορεία του στο επιχειρείν και τις επιτυχημένες κινήσεις, που του έχουν αποφέρει κέρδη στο πέρασμα του χρόνου.

    Το World party αποτέλεσε το τηλεοπτικό εγχείρημα του Σάκη Τανιμανίδη μέσα από το οποίο ο παρουσιαστής έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Ο ίδιος εξηγεί, πώς εμπνεύστηκε την ιδέα της εν λόγω ταξιδιωτικής εκπομπής και αν τέλει έβγαλε αρκετά χρήματα από το project αυτό.

    Θυμίζουμε εδώ, πως το World party επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη.

    Οι αποκαλύψεις του Σάκη Τανιμανίδη για τις επιχειρηματικές του κινήσεις

    «Εγώ σπούδασα στην Αμερική επιχειρηματικότητα. Όταν τελείωσα τις σπουδές μου γύρισα πίσω στην Ελλάδα με στόχο να κάνω μια εταιρεία παραγωγής και πρώτο της project ήταν μια ταξιδιωτική εκπομπή. Το World Party ξεκίνησε στο μικρό κανάλι της ΕΡΤ3. Στην τηλεόραση μπήκα μέσα από την επιχειρηματική οδό. 

    Το World Party δεν με έκανε πλούσιο, βγήκαν κάποια χρήματα, αλλά ήταν ουσιαστικά η αρχή και το βλέπω σαν επένδυση για να γίνουν όλα τα επόμενα. Με βοήθησε πάρα πολύ σε πολλά πράγματα στη συνέχεια. Σίγουρα δεν σε κάνουν πλούσιο τα χρήματα. Πλούσιο σε κάνουν οι άνθρωποι που σε αγαπάνε. Αν έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε, τότε είσαι πλούσιος. Εδώ θέλει τελεία, δεν θέλει συζήτηση για κάτι άλλο.

    Υπάρχει το δημιουργώ αξία και υπάρχει και το μετρητό, από που φέρνεις χρήματα κάθε μήνα. Αξία δημιουργείς χτίζοντας εταιρία στην οποία εσύ έχεις μετοχικό ποσοστό. Έτσι χτίζεις περιουσία, έτσι γίνεσαι πλούσιος», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news