More

    Meghan Markle: Η εμφάνιση στα Hamptons με το Cartier ρολόι της πριγκίπισσας Diana

    Meghan Markle: Η εμφάνιση στα Hamptons με το Cartier ρολόι της πριγκίπισσας Diana

    Στο «G9 Ventures Summer Summit», μια μονοήμερη επιχειρηματική σύνοδο κορυφής που διοργανώθηκε από τη μεσίτρια Amy Griffin έδωσε το παρών την Παρασκευή, 26 Ιουλίου η Meghan Markle.

    Η Meghan Markle πήγε στην επιχειρηματική εκδήλωση καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλει να λανσάρει τη δική της μάρκα, American Riviera Orchard.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη μάρκα «θα αντικατοπτρίζει όλα όσα αγαπά η Meghan, την οικογένεια, τη μαγειρική, τη διασκέδαση και τη διακόσμηση του σπιτιού».

    Η Meghan Markle επέλεξε για την περίσταση ένα κομψό και καλοκαιρινό outfit, που απαρτίζονταν από ένα ασορτί λινό μπεζ γιλέκο και παντελόνι του οίκου St. Agni, μαύρα γυαλιά ηλίου από τον οίκο Ηeidi Merrick, χρυσό κολιέ «Juste un Clou» από τον οίκο Cartier όπως και τη χαρακτηριστική χειροπέδα αυτού του οίκου «Love» ενώ τα υπόλοιπα χρυσά κοσμήματα από τους οίκους Ariel Gordon Jewelry και Lorraine Schwartz.

    Ωστόσο την προσοχή όμως τράβηξε το ολόχρυσο ρολόι Tank Française που κοσμούσε το χέρι της, το οποίο ανήκε στην πριγκίπισσα Diana και είναι του οίκου Cartier.

    Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων η Naomi Watts, η Reese Witherspoon, η Mariska Hargitay και η Julianne Hough, καθώς και ομιλίες από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και εκπροσώπηση από μάρκες όπως οι Spanx, Bumble, Flow, Hello Sunshine, Supergoop και πολλές άλλες.



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news