More

    5 διάσημοι σταρ που έχουν κατηγορηθεί για μαγεία (pics)

    Όταν ένα άτομο είναι αρκετά διάσημο, είναι αναπόφευκτο ότι ο κόσμος δεν θα τον επαινεί όλο το εικοσιτετράωρο ομόφωνα. Θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που επικρίνουν τη δουλειά, την προσωπικότητα, την ιδιωτική τους ζωή, ακόμη και την εμφάνισή τους και στο τέλος της ημέρας, είναι θέμα συζήτησης εάν όλη η φήμη και τα χρήματα στον κόσμο μπορεί να αναπληρώσει αυτή την απώλεια της ιδιωτικότητας.

    Και αυτό είναι απλώς το συνηθισμένο. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη πιο περίεργα όταν μια διασημότητα αρχίζει να κατηγορείται για κάτι πραγματικά περίεργο, τόσο παράλογο, στην πραγματικότητα, που μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να απομυθοποιήσουν τις φήμες χωρίς να αρχίσει να ακούγεται λίγο ύποπτο. Τι είδους κατηγορίες θα ήταν αυτές, ρωτάτε;Ίσως η… μαγεία.

    Όσο παράλογο και αν ακούγεται, υπήρξαν καταστάσεις όπου μια διασημότητα έχει κατηγορηθεί ότι ασχολείται με την πραγματική μαγεία. Στην πραγματικότητα, κάθε είδους σύγχρονες διασημότητες έπρεπε να αντιμετωπίσουν καταστάσεις όπως αυτή. Όπως οι παρακάτω πέντε…

    Beyoncé

    H περίπτωσή της Beyoncé είναι περίεργη. Το 2018, η πρώην ντράμερ της σταρ, Kimberly Thompson, ζητούσε περιοριστική εντολή εναντίον της Beyoncé, αναφέροντας ως λόγο τη χρήση μαύρης μαγείας εναντίον της. Σύμφωνα με την Thompson, η μαγεία της Beyoncé ήταν ιδιαίτερα κακή και είχε να κάνει με πράγματα όπως το να σκοτώσει το γατάκι της, αφού πρώτα το έκανε να γίνει υπερεπιθετικό, και σeξουαλική κακοποίηση.

    Σε συνέντευξή της στην Daily Mail, η Thompson ισχυρίστηκε ότι η αποστολή της Beyoncé να την καταστρέψει διήρκεσε χρόνια και υποστήριξε ότι υποκινήθηκε από τη ζήλια. «Δεν μπόρεσε να με αφήσει να φύγω, δεν μπόρεσε να με αφήσει να εξελιχθώ σε μια ώριμη γυναίκα και να συνεργαστώ με άλλους ανθρώπους», είπε η ντράμερ.

    Άλλα μέσα ενημέρωσης έψαξαν σύντομα την ιστορία και επαλήθευσαν την ύπαρξη της υπόθεσης, αν και περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις υποτιθέμενες πράξεις της σταρ που τροφοδοτούνταν από μαγεία δεν εμφανίστηκαν. Ωστόσο, η υπόθεση τελικά δεν έφτασε πολύ μακριά, καθώς ούτε η Thompson ούτε κάποιος που εκπροσωπούσε την Beyoncé μπήκε στον κόπο να παρευρεθεί στην ακρόαση σχετικά με τους περιοριστικούς όρους.

    Hillary Clinton

    Το 1996, το βιβλίο του συγγραφέα Μπομπ Γούντγουορντ “The Choice: How Bill Clinton Won” περιείχε μια ιστορία της πρώτης κυρίας Hillary Clinton που είχε συνομιλίες με αξιοσημείωτες νεκρές ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Μαχάτμα Γκάντι και μια άλλη πρώτη κυρία την Eleanor Roosevelt. Σε συνδυασμό με τις συναντήσεις της με έναν ψυχολόγο της «Νέας Εποχής», την Δρ Τζιν Χιούστον, αυτό προκάλεσε σάλο και εικασίες ότι η Clinton ασχολιόταν με τον αποκρυφισμό. Όπως αποκάλυψε σύντομα ο Λευκός Οίκος, ωστόσο, αυτές οι συνομιλίες ήταν ένα είδος άσκησης σκέψης, παρά κάποια μορφή μαγείας, και τις πρότεινε η Δρ Χιούστον, η οποία ήταν απλώς ένας από τους πολλούς ειδικούς με τους οποίους η Clinton είχε την τάση να συνομιλεί.

    Ωστόσο, η φήμη της μάγισσας ακολουθεί την Clinton έκτοτε, καθώς οι προεδρικές εκλογές του 2016 ώθησαν τα memes της Wicked Witch of the Left που τη σκιαγράφησαν ως ένα κλασικό αρχέτυπο κακιάς μάγισσας. Ωστόσο, αν την ενοχλεί μια τέτοια φήμη, σίγουρα δεν το δείχνει και φαίνεται να γνωρίζει καλά την ιστορική τάση των επικριτών να αποκαλούν τις ισχυρές γυναίκες «μάγισσες». Το Halloween του 2023,έκανε πλάκα κιόλας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με στολή μάγισσας στο Instagram.

    Περιέργως, υπάρχουν πολύ καλύτεροι στόχοι από την Clinton για φήμες μαγείας στον Λευκό Οίκο. Από την Jane Pierce και τη Mary Todd Lincoln μέχρι τη Nancy Reagan, αρκετές πρώτες κυρίες ενδιαφέρθηκαν για αποκρυφιστικά θέματα. Μερικοί από αυτούς έκαναν ακόμη και σεάνς στον Λευκό Οίκο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα.

    Paul Pogba

    Χρειάζεται κάποιο πολιτιστικό πλαίσιο για να κατανοήσουμε την περίεργη ιστορία του Γάλλου σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Paul Pogba. Πολλοί αθλητές κορυφαίου επιπέδου στη Γαλλία έχουν παράδοση να συναλλάσσονται με θεραπευτές πίστης και μάγισσες για καλή τύχη, επιτυχία, ψυχική ευεξία και άλλα παρόμοια. Ο Pogba δεν ήταν εξαίρεση, αλλά στην περίπτωσή του, η κατάσταση οδήγησε σε ένα περίεργο σκάνδαλο το 2022. Ενώ ο παίκτης είπε ότι επισκέφτηκε έναν μάγο για αυστηρά καλοπροαίρετους σκοπούς, ο αδερφός του, Mathias, είχε μια άλλη εκδοχή της ιστορίας.

    Ο Mathias υποστήριξε ότι η πρόθεση του Paul ήταν να τραυματίσει τον συμπατριώτη του Γάλλο σούπερ σταρ, Kylian Mbappe, κάτι που τόσο ο Paul Pogba όσο και ο εν λόγω μάγος έχουν αρνηθεί. Όπως αποδεικνύεται, οι προθέσεις του Mathias Pogba μπορεί να μην ήταν ακριβώς ευγενείς, καθώς αυτός και αρκετοί παλιοί του φίλοι ήταν πιθανοί ένοχοι σε ένα περιστατικό του 2022 όπου ο αστέρας του ποδοσφαίρου Paul απήχθη για λίγο και εκβιάστηκε για μερικά εκατομμύρια δολάρια.

    Όπως αποδεικνύεται, η συνεχιζόμενη έρευνα αυτού του περιστατικού δεν είναι καν το μεγαλύτερο πρόβλημα του Paul. Αφού απέτυχε σε τεστ ντόπινγκ το 2023, ο παίκτης έλαβε τετραετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο τον Φεβρουάριο του 2024. Συνδυάστε όλα αυτά και σίγουρα φαίνεται ότι η επίσκεψή του στον μάγο δεν του έφερε καθόλου καλή τύχη.

    David Bowie

    Εκτόε από το Heavy Metal, αν υπάρχει κάποιος μουσικός που θα περίμενε κανείς να ασχοληθεί με τον αποκρυφισμό, το πιθανότερο είναι ότι θα λέγατε τον David Bowie. Στην περίπτωσή του, ωστόσο, τουλάχιστον μερικές από τις φήμες για μαγεία που ίσως έχετε ακούσει είναι απολύτως αληθινές. Η μεγαλύτερη στιγμή μαγείας του Bowie ήρθε κατά τη διάρκεια της φάσης του Thin White Duke της δεκαετίας του 1970, η οποία συνέπεσε με την κορύφωση του εθισμού του στην κοκαΐνη. Κάποια στιγμή, ο καλλιτέχνης ήταν πεπεισμένος ότι έβλεπε δαιμονικές φιγούρες και κατέληξε να επιστρατεύσει την μάνατζερ της περιοδείας του Cherry Vanilla να βρει μια μάγισσα για να διορθώσει τα πράγματα.

    «Μου ζήτησε να του πάρω μια λευκή μάγισσα για να του αφαιρέσω αυτή την κατάρα», είπε η Vanilla. «Ήταν σοβαρός, ξέρεις. Και στην πραγματικότητα ήξερα κάποια στη Νέα Υόρκη που ισχυριζόταν ότι ήταν λευκή μάγισσα. Ήταν η μόνη λευκή μάγισσα που γνώρισα ποτέ. Οπότε τον έφερα σε επαφή μαζί της. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν ξέρω αν αφαίρεσε την κατάρα».

    Η Vanilla δεν έκανε εντελώς λάθος στην εκτίμησή της, τουλάχιστον όπως δείχνουν τα αποτελέσματα. Ο David Bowie μετακόμισε στο Βερολίνο το 1977 και ο συνδυασμός του νέου περιβάλλοντος, των συνεργατών και της σχέσης του Bowie με τον Iggy Pop δημιούργησε μερικά από τα καλύτερα έργα και των δύο μουσικών.

    Jennifer Lopez

    Οι οπαδοί της Santería πιστεύουν στη δημιουργία και την καλλιέργεια μιας σχέσης με τα πνεύματα Orisha που αντιστοιχούν κατά προσέγγιση σε ορισμένους Ρωμαιοκαθολικούς αγίους. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα πεποιθήσεών της να συνυπάρχει με τον παραδοσιακό Χριστιανισμό, ενώ εξακολουθεί να έχει μερικές πολύ διαφορετικές πτυχές, όπως η μαντεία και συγκεκριμένες θυσίες. Οι κατάρες της Santería είναι επίσης κάτι… και αν επιλέξετε να πιστέψετε ορισμένες φήμες, τα δώρα και οι κατάρες της θρησκείας βρίσκονται πίσω από την επιτυχία της Jennifer Lopez.

    Σύμφωνα με τις φήμες, η Lopez έχει μια γιαγιά Santería, είτε πραγματική είτε πνευματική, την οποία συμβουλεύεται τόσο για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά θέματα. Ο πρώην σύζυγος της Lopez, Ojani Noa, ισχυρίστηκε επίσης ότι η Lopez ασκεί τη Santería προσωπικά και δεν είναι καθόλου καλοπροαίρετη με αυτό. Ο Noa έχει ισχυριστεί ότι η Lopez έχει κάνει μάγια όχι μόνο σε αυτόν αλλά και σε πολλούς άλλους ρομαντικούς της συντρόφους, συμπεριλαμβανομένων των Sean “Diddy” Combs και Mark Anthony. Φυσικά, όπως πιθανώς θα μαντέψετε, υπάρχουν ελάχιστες αποδείξεις για όλα αυτά και η Lopez δεν φαίνεται να έχει σχολιάσει με κανέναν τρόπο τους ισχυρισμούς κάποιων με θέμα τη Santería.

    Πηγή Φωτογραφιών: wikipedia.org

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news