More

    Πρωτότυπα δωράκια που μπορείς να βρεις σε ένα βιβλιοπωλείο!

    Αν αναζητάς ένα πρωτότυπο δωράκι για να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα το οποία θα τα ενθουσιάσει και θα τους γεμίσει χαμόγελα αυτό το άρθρο είναι για σένα. Και εμείς θα σου προτείνουμε πρωτότυπες προτάσεις που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου που δεν θα φανταζόσουν πως υπάρχουν. Σήμερα, σε ένα βιβλιοπωλείο δεν θα βρεις μόνο βιβλία, παραμύθια και γραφική ύλη αλλά και πολλά ακόμη δωράκια τα οποία είναι πρωτότυπα και χρήσιμα αντικείμενα! Ας τα ανακαλύψουμε μαζί λοιπόν!

    Ημερολόγια: Για την οργάνωση της καθημερινότητας

    Τα ημερολόγια είναι μια από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις και επιλογές δώρου που μπορείς να κάνεις σε ένα αγαπημένο σου οικογενειακό ή φιλικό πρόσωπο και συνεργάτη σου. Με τόσα πολλά σχέδια και χρώματα που υπάρχουν σίγουρα θα βρεις το ημερολόγιο που θα ανταποκρίνεται στο γούστο και στις ανάγκες του. Μπορείς να επιλέξεις ένα ημερολόγιο με τη σχολική χρονιά, ένα ετήσιο ημερολόγιο ακόμη και ημερολόγια τα οποία είναι για 3 – 5 χρόνια. Ακόμη, θα βρεις θεματικά ημερολόγια τα οποία μπορούν να καλύψουν πολλά ενδιαφέροντα όπως η μαγειρική, η φωτογραφία, η γυμναστική, η ψυχολογία ακόμη και πολύ funny quotes.

    Σημειωματάρια: H αποτύπωση των σκέψεων

    Εκτός από τα ημερολόγια, τα σημειωματάρια είναι μια πολύ καλή επιλογή δώρου. Ένα πρωτότυπο σημειωματάριο με λευκές σελίδες, γραμμές ή dots μπορεί να γίνει το απαραίτητο τετράδιο του προσώπου που το δωρίζεις προσφέροντας του την ευκαιρία να αποτυπώσει τις σκέψεις του, τις ιδέες του, να καταγράψει όνειρα και στόχους ή ακόμη και να κάνει τα δικά του σκίτσα. Στα βιβλιοπωλεία θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε σημειωματάρια πολλών διαστάσεων, από κλασικά δερμάτινα μέχρι πιο ιδιαίτερα σημειωματάρια με έντονα χρώματα και πρωτότυπα σχέδια.

    Αξεσουάρ γραφείου: Μικρά αντικείμενα που θα εντυπωσιάσουν

    Και μπορεί να μην σου πηγαίνει το μυαλό αλλά στα βιβλιοπωλεία πια θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε μικρά διακοσμητικά αντικείμενα και αξεσουάρ γραφείου. Από στυλό με ιδιαίτερο και παιχνιδιάρικο design, μολυβοθήκες σε πρωτότυπα σχέδια με extra αποθηκευτικό χώρο για συνδετήρες, post it, γόμες κ.α. μέχρι και σελιδοδείκτες με χιουμοριστικά quotes για τους βιβλιοφάγους φίλους σου, τα αξεσουάρ γραφείου είναι πάρα πολλά.

    Παιχνίδια & Παζλ: Η απόλυτη διασκέδαση

    Σε πολλά βιβλιοπωλεία θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε επιτραπέζια παιχνίδια για παιδιά και ενήλικες, ξύλινα παζλ και book nooks. Πρόκειται για παιχνίδια που απαιτούν σκέψη και δημιουργικότητα, προσφέρουν διασκέδαση ενώ διεγείρουν το μυαλό. Τα παζλ μπορούν να αποτελέσουν μια δραστηριότητα για όλη την οικογένεια ενώ με τα επιτραπέζια να διασκεδάσουν με τους φίλους τους.

    Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις για πρωτότυπα δωράκια που θα βρεις σε ένα βιβλιοπωλείο! Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news