More

    Το σκάνδαλο που κλόνισε τη φήμη της Kim Kardashian, όμως το ξεπέρασε και έγινε σταρ

    Το βίντεο, το οποίο διέρρευσε το 2007, σημάδεψε την αρχή της δημόσιας καριέρας της Kim Kardashian, μετατρέποντάς την από μία σχεδόν άγνωστη κοινωνική προσωπικότητα σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον κόσμο.

    Το sex tape, που κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο “Kim Kardashian: Superstar”, ήταν ένα ιδιωτικό βίντεο της Kim Kardashian με τον τότε σύντροφό της, τον τραγουδιστή Ray J. Το βίντεο είχε γυριστεί το 2003, αλλά ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Φεβρουάριο του 2007, όταν η εταιρεία Vivid Entertainment το απέκτησε και άρχισε να το διανέμει.

    Η διαρροή αυτή προκάλεσε έντονη αναταραχή, καθώς η Kim Kardashian δεν ήταν ακόμη το πρόσωπο που είναι σήμερα. Εκείνη την περίοδο ήταν περισσότερο γνωστή ως φίλη της Paris Hilton και κόρη του δικηγόρου Robert Kardashian, που είχε αναδειχθεί μέσα από την υπόθεση του O.J. Simpson.

    Η Kim αρχικά προσπάθησε να αποτρέψει τη διανομή του βίντεο, καταθέτοντας μήνυση κατά της Vivid Entertainment για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής. Ωστόσο, τελικά κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, σύμφωνα με τον οποίο φέρεται να έλαβε περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια.

    Παρά την αρνητική δημοσιότητα, το sex tape ήταν ο καταλύτης για την ανάδειξη της Kim Kardashian σε παγκόσμιο σύμβολο. Λίγο μετά τη διαρροή του βίντεο, η οικογένεια Kardashian ξεκίνησε τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή “Keeping Up with the Kardashians”, που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2007. Η εκπομπή αυτή παρουσίαζε τη ζωή της οικογένειας Kardashian-Jenner και γνώρισε τεράστια επιτυχία, κάνοντάς τους ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

    Η Kim Kardashian εκμεταλλεύτηκε τη φήμη που απέκτησε από το σκάνδαλο για να χτίσει μία επιτυχημένη επιχειρηματική αυτοκρατορία. Ξεκίνησε με συνεργασίες σε προϊόντα ομορφιάς και μόδας, ενώ στη συνέχεια ίδρυσε δικές της εταιρείες, όπως η KKW Beauty και η Skims, οι οποίες την έχουν καταστήσει μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news