More

    Ερωτευμένη η Φαίη Σκορδά με γνωστό αρχιτέκτονα – Η αθόρυβη σχέση και το μονόπετρο

    Ερωτευμένη η Φαίη Σκορδά με γνωστό αρχιτέκτονα – Η αθόρυβη σχέση και το μονόπετρο

    Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

    Η γνωστή παρουσιάστρια που ετοιμάζεται για το νέο τηλεοπτικό της ξεκίνημα στο Μεγάλο Κανάλι, όπως έγινε γνωστό, είναι ξανά ερωτευμένη.

    Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες με τον γνωστό αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη. Το ζευγάρι μάλιστα, όπως μετέφερε αρχικά η Τζώρτζια Συρίχα, ταξίδεψε μαζί στην Ιταλία και πολλοί έκαναν λόγο για δύο ανθρώπους πολύ ερωτευμένους.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tlife, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης, ο οποίος έχει κάνει σπουδές στην Ιταλία, δεν επιθυμεί καθόλου δημοσιότητα και γι’ αυτό το λόγο οι δυο τους κινούνται ιδιαίτερα διακριτικά.

    Ακόμα και στο Instagram, ένα μέσο στο οποίο η Φαίη Σκορδά είναι ιδιαίτερα ενεργή, δεν ακολουθεί το αρχιτεκτονικό γραφείο του αγαπημένου της για να μη δώσει στόχο.

    Ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης έχει σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση του με την παρουσιάστρια με τις φήμες να θέλουν να της έχει δώσει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

    Ερωτευμένη η Φαίη Σκορδά με γνωστό αρχιτέκτονα - Η αθόρυβη σχέση και το μονόπετρο

    Φωτογραφία του Αλέξανδρου Αθανασιάδη από το παρελθόν (Πηγή: LinkedIn)

    Προς το παρόν η Φαίη Σκορδά δεν επιθυμεί να δώσει περαιτέρω δημοσιότητα και γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοράει το μονόπετρο, στις βόλτες και στις εξορμήσεις της, όπως στην πρόσφατη εκδρομή τους στο Πόρτο Χέλι μέσα στον Αύγουστο.

     

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news