More

    Νίνο: «Πρέπει να είμαι καλός σαν μπαμπάς, το ζω» – Οι σπάνιες δηλώσεις για τα δύο παιδιά του

    Ο Νίνο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube. Στο νέο επεισόδιο «Μια νύχτα με τον Νίνο» ο τραγουδιστής έκανε μια σπάνια αναφορά στα δύο παιδιά, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

    Ο λόγος για τον 11χρονο γιο του, Γιώργο και την 10χρονη κόρη του, Κάρεν – Αγάπη.

    «Έγινα μπαμπάς το 2013, στις 6 Φεβρουαρίου ήρθε ο γιος μου και στις 23 Απριλίου της επόμενης χρονιάς ήρθε η κόρη μου στη ζωή. Τα παιδιά έγιναν από πολλή αγάπη και πολύ έρωτα. Δεν έγινε κάτι τυχαίο δηλαδή. Πρέπει να είμαι καλός σαν μπαμπάς, έτσι πιστεύω. Εγώ το ζω. Έχω ακούσει από πολύ μικρός, ότι ποτέ δεν θα είσαι έτοιμος για τίποτα.

    Πρέπει να δεις τι θες να κάνεις… Τι θες να κάνεις στη ζωή σου; Δεν θα είσαι ποτέ έτοιμος. Σε ό, τι μου άρεσε πήγαινα. Πιστεύω ότι δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα, ότι τώρα ξεκινάω. Τώρα θα ξεκινήσουν τα καλά. Ξεκίνησα πολύ μικρός και είμαι ακόμα μικρός και έχω ακόμα αυτή την όρεξη του μικρού. Θέλω πολύ να μιλήσω με τον εαυτό μου 55 χρονών. Να με δω τώρα 12 χρόνια πριν και να του πω «φίλε είσαι πολύ μικρός ακόμα». Ή αντίστοιχα ο 62 ετών εαυτός μου να δω τι θα έλεγε…

    Με τα παιδιά μου παίζουμε μπάσκετ, παίζουμε μουσική. Παίζουν πιάνο και τα δύο, έχουν ταλέντο. Συζητάμε πολύ. Μου λέει η κόρη μου «ο Θεός είναι η χαρά μπαμπά» και μου έχει μείνει αυτό. Τι ωραίες σκέψεις κάνουν τα παιδιά. Και κάθε έτος είναι διαφορετικό», είπε ο Νίνο.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news