More

    Ο Ράιαν Ρέινολντς λέει ότι οι γονείς σήμερα είναι «μαλακοί» σε σύγκριση με την παιδική του ηλικία

    Ο Ράιαν Ρέινολντς μιλάει για το γονεϊκό στυλ που έχουν μαζί με την σύζυγό του Μπλέικ Λάιβλι και πώς ο τρόπος που επεξεργάζεται τα συναισθήματά του έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου.

    Ο σταρ των Deadpool & Wolverine , 47 ετών, μίλησε στο τεχνολογικό συνέδριο INBOUND του HubSpot στη Βοστώνη την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, όπου οι θεατές τον άκουσαν να αποκαλύπτει μια εντυπωσιακή στιγμή που τον βοήθησε να κατανοήσει καλύτερα τα συναισθήματά του.

    «Παρακολούθησα ένα εργαστήριο για την επίλυση συγκρούσεων και αυτό άλλαξε ολόκληρη τη ζωή μου», είπε ο συνιδιοκτήτης του Wrexham στον συγγραφέα και συντονιστή Marcus Collins στη σκηνή. «Απλώς δεν ήξερα πώς να επεξεργαστώ πράγματα που ένιωθα. Επειδή [είχα] μια νοοτροπία σπανιότητας όταν ήμουν νεότερος. Δεν ήξερα πώς να ξεδιπλώσω αυτό το πράγμα στον εγκέφαλό σου που σε υποχρεώνει να κερδίζεις πάντα ή να έχεις δίκιο».

    “Κάτι που αγαπώ για την επίλυση συγκρούσεων και ξέρω ότι δεν είναι πολύ φανταχτερό, αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ότι μπορείς να συναντήσεις κάποιον εκεί που είναι και δεν χρειάζεται να έχεις δίκιο”, πρόσθεσε ο Ρέινολντς. «Μπορείς να διαφωνήσεις και να συνεχίσεις να συνδέεσαι».

    «Οι γονείς σήμερα είναι τόσο διαφορετικοί»

    Αν και ο Ρέινολντς είπε ότι το να ασχολείται με τα συναισθήματά του ήταν κάτι που έμαθε να κάνει ως ενήλικας, δεν ισχύει το ίδιο για τα παιδιά του: «Έχω 4 παιδιά και μέχρι στιγμής, κανένα από αυτά δεν φαίνεται να έχει αυτή τη νοοτροπία, εν μέρει. γιατί γεννήθηκαν στο «Easy Street»», είπε γελώντας.

    “Οι γονείς σήμερα είναι τόσο διαφορετικοί. Είμαστε τόσο μαλακοί”, συνέχισε. “Δεν φωνάζω. Μεγάλωσα με κάτι σαν – ήταν σαν τρελάδικο, ήταν μια αυτοσχέδια πολιτοφυλακή”. Ο Ρέινολντς συνέχισε εξηγώντας πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

    «Τώρα είναι σαν να μπορώ να πάω να κοιτάξω όλους τους πόρους μου για γονική μέριμνα και να υπενθυμίσω στον εαυτό μου πώς να είμαι απόλυτα συμπονετικός», παραδέχτηκε.

    Ο Ρέινολντς και η Λάιβλι – που παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012 – είναι γονείς των κορών Τζέιμς, 9 ετών, Ινέζ , 7 ετών και Μπέτι, 4 ετών, καθώς και του γιου τους, Όλιν, 1 ετών.

    Προηγουμένως ήταν ειλικρινείς για το πώς ανατρέφουν τα παιδιά τους καθώς και για το πώς τα άλλαξε η ανατροφή των παιδιών. Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι σε μια συνέντευξη στο PEOPLE, ο Reynolds αποκάλυψε ότι ο σκηνοθέτης των Deadpool & Wolverine, Shawn Levy, του έδωσε μερικές από τις πιο σημαντικές συμβουλές για γονείς που έχει λάβει μέχρι στιγμής.

    “Ο Shawn Levy μου είπε πράγματι κάτι που μου κόλλησε για πάντα, ότι οι άνθρωποι τείνουν να μιλούν μόνο για τις νίκες τους. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά σου ιδιαίτερα να γνωρίζουν ότι χάνεις κιόλας”, είπε ο Reynolds στο PEOPLE τον Ιούνιο.

    “Δεν παίρνεις αυτό που θέλεις συνέχεια. Κάτι για το οποίο δούλεψες πολύ σκληρά δεν λειτούργησε”, συνέχισε. “Νιώθεις ότι είπες κάτι ντροπιαστικό σήμερα, έκανες κάτι που δεν σου άρεσε. Είναι τόσο σημαντικό να το δουν [τα παιδιά σου] και να μην ακούν απλώς “Ωχ ο μπαμπάς δεν τα κατάφερε”. Γιατί χάνεις πολύ περισσότερα από όσα κερδίζεις».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news