More

    Σταματίνα Τσιμτσιλή για Διονύση Πρώιο: «Κάποιοι φοβούνται μήπως επέλεξε να φύγει με τον ίδιο τρόπο που έφυγε ο γιος του»

    Για τον θάνατο του Διονύση Πρώιου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 58 ετών την Παρασκευή (20/9) ύστερα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, μίλησαν στη σημερινή (23/9) εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

    Η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στον θάνατο του πρώην παίκτη του MasterChef, είπε ότι: «Αυτό που έχει σοκάρει τους πάντες είναι ο τρόπος με τον οποίο «έφυγε». Με την ίδια μηχανή, με τον ίδιο τρόπο. Αυτό που είπε ο Κίμωνας, ο οποίος είναι και πολύ δικός μου φίλος και αυτός με ενημέρωσε την Παρασκευή για το τι συνέβη, είναι ότι υπάρχουν διάφορα σενάρια που συζητιούνται, γιατί ακόμα δεν υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση και το επίσημο πόρισμα της τροχαίας».

    «Κάποιοι λένε ότι μπορεί να έπαθε ανακοπή, κάποιοι εγκεφαλικό, κάποιοι ότι μπορεί να έχασε τον έλεγχο και κάποιοι φοβούνται μήπως επέλεξε να φύγει, με τον ίδιο τρόπο που έφυγε ο γιος του», εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    Ακόμα, σημείωσε πως: «Ξέρω από τον Κίμωνα, ότι ενδεχομένως οι συγγενείς του που βρίσκονται στην Αργεντινή, ζητούν να γίνει εκεί η ταφή, να τον έχουν κοντά τους. Αλλά ακόμα δεν το ξέρω με βεβαιότητα».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news