More

    Ομάδα baseball έχασε 120 αγώνες: «Έσπασε» ρεκόρ από το 1962 (video)

    Φωτογραφία από Pixabay

    Οι Chicago White Sox, ομάδα baseball στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο ομώνυμο επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας (MLB) δεν διανύουν, θα μπορούσε να πει κανείς, το καλύτερο «φεγγάρι» τους.

    Μάλιστα, την Κυριακή η ομάδα baseball, σύμφωνα με το Associated Press, ισοφάρισαν το ρεκόρ των 120 ηττών, που κρατούσαν από το 1962 οι New York Mets, όταν κατάφεραν να κερδίσουν με 4-2 τους San Diego Padres.

    Οι White Sox (36-120) είχαν προηγηθεί με 2-1 με home runs των Korey Lee και Miguel Vargas από τον Yu Darvish, αλλά το προβάδισμα αυτό χάθηκε γρήγορα στο όγδοο δεκάλεπτο. Η ήττα αυτή ήρθε μία ημέρα μετά την ισοφάριση του ρεκόρ των 119 ηττών της American League που είχαν σημειώσει οι Detroit Tigers το 2003.

    Baseball: Ποια ομάδα έχει το απόλυτο στις ήττες
    Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το ρεκόρ με τις περισσότερες ήττες στην επαγγελματική λίγκα του baseball διατηρούν από το 1899 οι Cleveland Spiders, με 20-134.

    Ο προσωρινός προπονητής της ομάδας από το Σικάγο, Grady Sizemore, δεν μίλησε με την ομάδα με το τέλος της αναμέτρησης, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί. «Καμία ήττα δεν είναι καλή» είπε

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news