More

    Αντώνης Βαρδής: Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του – Συγκινημένος ο γιος με την οικογένειά του στο σημείο – ΦΩΤΟ

    Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομα του Αντώνη Βαρδή, με τον γιο του, Γιάννη Βαρδή και την οικογένειά του να ζουν μοναδικές στιγμές συγκίνησης στα αποκαλυπτήρια.

    Μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε ο τραγουδιστής στο Instagram, βλέπουμε την νέα οδό με το όνομα του συνθέτη, στιχουργού και τραγουδιστή, αλλά και την οικογένεια του να ποζάρει στο σημείο εμφανώς συγκινημένη.

    Μάλιστα, το βαφτιστήρι και ανιψιός, Άκης Δείξιμος του Αντώνη Βαρδή μεσολάβησε ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου για την υλοποίηση της διαδικασίας. Ο ίδιος μάλιστα, ήταν παρών την ημέρα των αποκαλυπτηρίων.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως ο Αντώνης Βαρδής γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1948 στο Μοσχάτο και για τον λόγο αυτό επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος Δήμος για την μετονομασία.

    Οι φωτογραφίες με την οικογένειά του

    «Πόσο τιμητικό, πόσο όμορφο, πόσο συγκινητικό. Ήμασταν όλοι με τα μάτια βουρκωμένα. Συγχαρητήρια στο Δήμο Μοσχάτου στις τοπικές αρχές και στον Άκη Δείξιμο, που επέμειναν και υλοποιήθηκε μετά σχεδόν απο 5 χρόνια προσπάθειας. Έχουμε πολλούς ανθρώπους του πολιτισμού μας και είναι ωραίο να τους τιμούμε είτε είναι εν ζωή, είτε όχι. Η παρακαταθήκη του μεγάλη, το έργο του επίσης, αλλά και η απώλεια του. Ο πατέρας μου λοιπόν, ο Αντώνης, ξαναγύρισε στον τόπο, όπου γεννήθηκε. Θα είμαστε πάντα εδώ για να μην ξεχαστεί ποτέ. Ευχαριστούμε πολύ», έγραψε ο Γιάννης Βαρδής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

    Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Άκης Δείξιμος στα social media γράφοντας: «Μια σπουδαία μέρα η χθεσινή. Στο Μοσχάτο δόθηκε το όνομα του νονού μου και θείου μου, Αντώνη Βαρδή, σε δρόμο στη γειτονιά, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο ξάδελφος μου @giannisvardis, καθώς και όλη η οικογένεια ήταν παρόντες. Ακολούθησε σπουδαία συναυλία στην πλατεία Ταξ Παπαντώνη με τους @giannisvardis @harryvarthakouris. Ευχαριστώ τον φίλο μου υπουργό @vspanakis που ήταν παρών, καθώς και όλους τους συναδέλφους, δημοτικούς συμβούλους του Δήμου @moschato_tavros».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news