More

    Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τροφική δηλητηρίαση που έπαθε: Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα, κυκλοφορώ με μία σακούλα με 10 φάρμακα

    Προσέχετε τι τρώτε και να μαγειρεύετε στο σπίτι, πρόσθεσε ο παρουσιαστής

    Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, μετά την τροφική δηλητηρίαση που έπαθε από άπλυτο λαχανικό.

    Ο παρουσιαστής τόνισε ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο όπως έχει ήδη δηλώσει δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του μαγαζιού. Όπως ανέφερε: «Έχω τη σακούλα με τα φάρμακα μαζί. Παίρνω δέκα φάρμακα. Τι έχω περάσει… Πολύ δύσκολα παιδιά, προσέχετε τι τρώτε και να μαγειρεύετε στο σπίτι», προσθέτοντας πως έχει κρατήσει την απόδειξη από το μαγαζί αλλά δεν θα μιλήσει με δικηγόρο, καθώς λάθη γίνονται και του αρέσει να δίνει δεύτερες ευκαιρίες.

    Στις 24 Σεπτεμβρίου και σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε με την εκπομπή που παρουσιάζει στο ραδιόφωνο και από την οποία απουσιάζει αυτό το διάστημα, ο παρουσιαστής περιέγραψε αναλυτικά τι συνέβη και παραδέχτηκε ότι έπασχε από φρικτούς πόνους.

    Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εχθές δεν ήρθα γιατί έπαθα μια μικρή δηλητηρίαση από άπλυτο λαχανικό. Πήρα σάντουιτς, ήταν άπλυτο το λαχανικό, αλλά δεν θέλω να πω το μαγαζί. Δεν θα κινηθώ νομικά. Αυτό μπορεί να συμβεί. Έφαγα το σάντουιτς εκείνο το πρωί, δεν ξανά έφαγα τίποτα άλλο και πέρασα ένα αδιανόητα δύσκολα Σαββατοκύριακο με φρικτούς πόνους. Χθες πήγα στο νοσοκομείο, γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ την Κυριακή το βράδυ από τους πόνους. Βρήκαν το βακτήριο που δημιουργεί αυτό το πράγμα και όλα καλά».

    protothema.gr

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news