More

    «Πάγωσε» η Μαρία Σολωμού με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Ποιον δουλεύετε;»

    Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου 28/09 στο Χαμογέλα και Πάλι. Μοιραία η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τον Mente Fuerte κι αν οι δυο τους είναι τελικά ζευγάρι.

    «Ας αλλάξουμε θέμα. Πάμε στον Mente Fuerte! Να σε ρωτήσω κάτι; Ποιον δουλεύετε τώρα; Μα είναι δυνατόν; Ειλικρινά ή κάνετε κάποιο παιχνίδι… Στο λέω πολύ τίμια. Δηλαδή να πω ότι δεν βγάζετε τραγούδι ο ένας για τον άλλον, δεν κάνετε συνεντεύξεις ο ένας στον άλλον, ότι δεν ανεβάζετε stories… Και μετά λέτε ότι δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι είναι αυτό τώρα; Πείτε μας ή μη μας λέτε» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με τη Μαρία Σολωμού να έρχεται αρχικά σε αμηχανία.

    «Με σιγουριά θα σου πω ένα πράγμα που συμβαίνει, αγαπιόμαστε πολύ. Τον αγαπώ και με αγαπάει κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλα τα άλλα είναι πάρα πολύ ρευστά. Πραγματικά νοιάζομαι και νοιάζεται. Τελεία.

    Δεν είναι κανένα παιχνίδι. Είναι ακριβώς αυτό που λέω και τίποτα άλλο. Ζουμάκι δεν έχει. Μπορεί να φτιάχνουμε ώρες ώρες γιατί γουστάρουμε όταν είμαστε μαζί να ανεβάζουμε κανένα TikTok. Το κόψαμε κι αυτό. Μερικές φορές έχει τόση πλάκα που το ανεβάζει. Είμαστε πολύ φίλοι, αγαπημένοι άνθρωποι και κάνουμε παρέα όποτε μπορούμε. Δεν θα αποκαλύψω τίποτα. Θα πω ότι είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτό που είμαστε και πολύ αγαπημένοι» απάντησε η Μαρία Σολωμού.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news