More

    Μελίνα Νικολαΐδη και Δημήτρης Φιντιρίκος στην πρώτη κοινή φωτογραφία που δημοσιεύει η 20χρονη στο Instagram

    Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος βρίσκονται μαζί στο Λονδίνο και όπως δείχνουν οι εικόνες που ανεβάζουν στα social media, είναι ερωτευμένοι.

    Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως είναι η Μελίνα Νικολαΐδη μετά τον χωρισμό της από τον γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι όπως φαίνεται το άλλο της μισό, τους τελευταίους μήνες. Ο άνθρωπος που την στηρίζει τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

    Οι δυο τους περνούν υπέροχα και αυτό φαίνεται από τις εικόνες που ανεβάζουν στα social media.

    Η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη επέστρεψε στο Λονδίνο για τις σπουδές της και μάλιστα στο πλευρό της ταξίδεψε και ο 37χρονος σύντροφός της.

    Το μεσημέρι της Κυριακής (29-09-2024), η Μελίνα Νικολαΐδη θέλησε να ανεβάσει μια νέα φωτογραφία από το ταξίδι της στο Λονδίνο με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

    Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη κανονική ανάρτηση της 20χρονης με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Την Πέμπτη (26-09-2024), ο Δημήτρης Φιντιρίκος δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την Μελίνα Νικολαΐδη. Οι δυο τους έτρωγαν παγωτό και κοιτάζονταν στα μάτια.

    Μελίνα Νικολαΐδη και Δημήτρης Φιντιρίκος στην πρώτη κοινή φωτογραφία που δημοσιεύει η 20χρονη στο Instagram
    Μελίνα Νικολαΐδη και Δημήτρης Φιντιρίκος στην πρώτη κοινή φωτογραφία που δημοσιεύει η 20χρονη στο Instagram 2

    Οι πρώτες φήμες περί ειδυλλίου ξεκίνησαν το καλοκαίρι με την Μελίνα Νικολαΐδη και τον Δημήτρη Φιντιρίκο να προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με το που μπήκε το φθινόπωρο, όμως, οι δυο τους αποφάσισαν πως δεν θέλουν πλέον να κρύβουν τον έρωτά τους.

    Στις αρχές του μήνα, το ζευγάρι είχε βρεθεί στις Σπέτσες, με τους δυο τους να ανεβάζουν στα social media, μια σειρά από εικόνες.

    Μάλιστα, και η 20χρονη και ο 37χρονος επιχειρηματίας σχολίασαν ο ένας την ανάρτηση του άλλου, αποδεικνύοντας πως οι δυο τους είναι πολύ κοντά. Η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες τόσο από την Ρώμη όσο και από τις Σπέτσες όπου βρέθηκε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

    newsit.gr

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news