More

    Οι κορυφαίες τραγουδίστριες που από κολλητές έγιναν θανάσιμες εχθροί για μία .. περιοδεία

    Η κόντρα μεταξύ των Katy Perry και Taylor Swift έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο αξιοσημείωτες αντιπαραθέσεις στην ποπ μουσική της τελευταίας δεκαετίας.

    Όλα ξεκίνησαν το 2009, όταν οι δύο καλλιτέχνες ήταν φίλες και αντάλλασσαν εγκώμια στα social media, με την Perry να προτείνει συνεργασία. Ωστόσο, το 2014, η Swift αποκάλυψε ότι το κομμάτι της “Bad Blood” αναφερόταν σε μια γυναίκα καλλιτέχνη που προσπάθησε να σαμποτάρει την περιοδεία της, γεγονός που συνδέθηκε με την Perry, καθώς πρώην χορευτές της Swift είχαν επιλέξει να δουλέψουν μαζί της.

    Η αντιπαλότητα κλιμακώθηκε με δημόσιες αιχμές και αναφορές στα τραγούδια τους, όπως το “Swish Swish” της Perry, που θεωρήθηκε απάντηση στην Swift. Το 2017, η Perry εξέφρασε την επιθυμία να κάνουν ειρήνη, αποστέλλοντας μάλιστα και ένα κλαδί ελιάς στην Swift, προτού εμφανιστούν αργότερα σε μια δημόσια εκδήλωση.

    Η αποκατάσταση της σχέσης τους κορυφώθηκε το 2019 με την εμφάνιση της Perry στο βίντεο του κομματιού “You Need to Calm Down”, όπου οι δύο καλλιτέχνες γιόρτασαν τη συμφιλίωσή τους. Οι δηλώσεις τους υπογράμμισαν την επιθυμία τους για ενότητα και υποστήριξη, δείχνοντας ότι, παρά τις διαφορές τους, είναι ικανές να προχωρήσουν προς μια πιο θετική κατεύθυνση. Η ιστορία τους καταλήγει με μια ισχυρή δήλωση αγάπης και κατανόησης, αποδεικνύοντας ότι η συμφιλίωση μπορεί να είναι πάντα εφικτή.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news