More

    Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία – Ενημερωτικές δράσεις στα ΚΑΠΗ από τον Δήμο Εορδαίας

    Ο Δήμος Εορδαίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, πραγματοποίησε μια σειρά δράσεων, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμηση και τον σεβασμό προς τους ηλικιωμένους του τόπου μας.

    Στα πλαίσια αυτά έλαβε χώρα στις δομές φροντίδας ηλικιωμένων του Δήμου ενημερωτική εκδήλωση, όπου ειδικοί από το Κέντρο Ποδολογίας “ΕΛΜΑ” ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους σχετικά με τη σημασία της περιποίησης των άνω και κάτω άκρων για την υγεία και την ευεξία τους. Μέσα από πρακτικές συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες, οι ηλικιωμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόληψη προβλημάτων που σχετίζονται με την υγεία των ποδιών και των χεριών.

    Κατά τη διάρκεια της δράσης, ο Δήμος μοίρασε άνθη και γλάστρες, προσφέροντας χαρά και ζεστασιά στους ανθρώπους που φιλοξενούνται στις δομές μας. Αυτή η χειρονομία στόχευε όχι μόνο στην ομορφιά του χώρου τους, αλλά και στη βελτίωση της ψυχικής τους ευεξίας, προσθέτοντας μια νότα χρώματος και φύσης στην καθημερινότητά τους.

    Η τρίτη ηλικία είναι κομμάτι της ιστορίας και της κληρονομιάς μας. Είναι καθήκον μας να στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που προσέφεραν τόσα πολλά στην κοινωνία μας, διασφαλίζοντας ότι θα έχουν την φροντίδα και τον σεβασμό που τους αξίζει. Αυτή η δράση ήταν ένας τρόπος να δείξουμε την εκτίμησή μας και να κάνουμε την καθημερινότητά τους πιο όμορφη.

    Ο Δήμος Εορδαίας συνεχίζει τις προσπάθειές του να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους ηλικιωμένους κατοίκους του, ενισχύοντας τις δομές και τις παροχές που τους αφορούν και υλοποιώντας δράσεις που βελτιώνουν τη ζωή και την υγεία τους.

    Με την ευχή η Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία να μας υπενθυμίζει καθημερινά την αξία του σεβασμού προς τους μεγαλύτερους, ο Δήμος Εορδαίας δεσμεύεται να συνεχίσει να πρωτοστατεί σε ανάλογες δράσεις που ενισχύουν την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά στην τοπική κοινωνία.

    Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία – Ενημερωτικές δράσεις στα ΚΑΠΗ από τον Δήμο Εορδαίας
    Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία – Ενημερωτικές δράσεις στα ΚΑΠΗ από τον Δήμο Εορδαίας 1

    Source link

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news