More

    Το επόμενο σκηνοθετικό βήμα του Κρίστοφερ Νόλαν – Βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ματ Ντέιμον

    Αφού σάρωσε τα Όσκαρ με την ταινία «Oppenheimer», ο Κρίστοφερ Νόλαν φαίνεται να επιστρέφει στο στούντιο που τον βοήθησε να κερδίσει τα χρυσά αγαλματίδια μαζί με έναν Χολιγουντιανό αστέρα ο οποίος θα ηγηθεί το νέο του καστ.

    Πηγές αναφέρουν στο Deadline ότι ο σκηνοθέτης επιστρέφει στη Universal για την επόμενη ταινία του, η οποία θα κυκλοφορήσει σε μορφή Imax στις 17 Ιουλίου του 2026.

    Σημειώνεται ότι η ημερομηνία συμπίπτει με μια σειρά από πρεμιέρες παλαιότερων ταινιών του.

    Υποψήφιος πρωταγωνιστής στην ταινία ο Ματ Ντέιμον

    Υποψήφιος πρωταγωνιστής είναι ο Ματ Ντέιμον  ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις σηματοδοτώντας την τρίτη του συνεργασία με τον διάσημο δημιουργό, μετά το «Interstellar» το 2014 και το «Oppenheimer».

    Το σενάριο της νέας του ταινίας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές με τις παραγωγές του ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2025.

    Να σημειωθεί ότι το «Oppenheimer με επτά Όσκαρ και προϋπολογισμό 100 εκατομμύρια δολάρια απέφερε 328,9 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office και 975,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

    Εκτός από τον Κίλιαν Μέρφι και τον Ντέιμον, το καστ περιελάμβανε τους Εμιλι Μπλαντ , Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ράμι Μάλεκ , Φλόρενς Πιού , Κέισι Αφλεκ, Γκάρι Ολντμαν, μεταξύ άλλων

     

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news