More

    Μάρκος Σεφερλής: Ο κόσμος καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει – Αναρωτιέμαι αν αυτά που κάνω, μπορεί να τα κάνει κανείς

    Ο Μάρκος Σεφερλής τον τελευταίο καιρό δέχεται σφοδρή κριτική, σχετικά με τα όσα λέει στις παραστάσεις του. Η κάμερα του Γιώργου Λιάγκα συνάντησε τον καλλιτέχνη και εκείνος έδωσε την δική του απάντηση στους επικριτές του.

    Μεταξύ άλλων, ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Όλοι λένε λένε στην αρχή και μετά λένε: “Άλλο ήθελα να πω, αλλά τελικά είπα αυτό”. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει, ποιος έχει να πει κάτι, ποιος δεν έχει, ποιος προσπαθεί να πει κάτι για να δημιουργήσει εντυπώσεις!

    Ο Σεφερλής είναι αυτός που ήταν, είναι και θα είναι. Στο τέλος πάντα δικαιώνομαι! Εγώ δεν ξυπνάω το πρωί και κοιτάζω με ποιον θα ασχοληθώ, για να γράψουν κάτι για μένα. Ξυπνάω και κοιτάω πώς θα κάνω καλά τη δουλειά μου και να περάσει ο κόσμος καλά».

    «Ας έρθουν να δουν τι κάνω πάνω στη σκηνή»

    Ακόμη, ο καλλιτέχνης ανέφερε ότι: «Άλλοι ξυπνάνε το πρωί και λένε ότι θα ασχοληθούν με τον Σεφερλή και ασχολούνται μόνο με τον Σεφερλή…

    Ας έρθουν να δουν τι κάνω πάνω στη σκηνή και θα καταλάβουν αν είμαι απλά ηθοποιός ή κάτι παραπάνω από ηθοποιός. Ανεβαίνω στη σκηνή και αναρωτιέμαι αν αυτά που κάνω, μπορεί να τα κάνει κανείς!».

    «Ο Σεφερλής απαντάει μία και καλή»

    «Ας έρθουν όλοι αυτοί να κάτσουν δίπλα μου όταν δίνω αυτόγραφα στο τέλος, που είναι χιλιάδες ο κόσμος. Να ακούσουν τι λέει ο κόσμος για τον Μάρκο Σεφερλή και γι’ αυτά που του προσφέρει ο Σεφερλής», πρόσθεσε.

    Επίσης, ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε: «Άμα ακούσουν τον κόσμο τι λέει, θα καταλάβουν τι είναι ο Μάρκος Σεφερλής και δεν θα τολμούσαν να μιλήσουν! Τώρα τολμάνε και μιλάνε γιατί ο Σεφερλής δεν βγαίνει να απαντήσει και ξέρουν ότι είναι το εύκολο θύμα. Ο Σεφερλής όμως απαντάει μία και καλή».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news