More

    Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού για τον Γιώργο Λιάγκα: «Καλά του έκαναν, αλλά ήταν κι άλλοι»

    Η Ναταλία Γερμανού σήμερα (12/10), μέσα από την εκπομπή της, τοποθετήθηκε και για τον σάλο που προκάλεσε το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αφορούσε τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Μάλιστα, τόνισε πως ήταν και άλλοι που έκαναν ακριβώς τα ίδια, χωρίς όμως να έχουν την ίδια μεταχείριση με τον παρουσιαστή του «Πρωινού».

    Συγκεκριμένα, μιλώντας για το θέμα, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Συμφωνώ ότι όλα τα πράγματα δεν είναι είδηση και πως μεγάλο ρόλο παίζει το πώς προσεγγίζεις ένα θέμα. Από την άλλη, βέβαια, θα μας πουν εμάς κάποιοι άλλοι ότι μιλάμε εκ του ασφαλούς. Διότι είμαστε εκπομπή Σαββατοκύριακου και έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε με ποια θέματα θα ασχοληθούμε και ποια όχι».

    «Ελπίζω να είναι τα κανάλια που δεν μένουν ασυγκίνητα απέναντι στα λάθη και όχι το κανάλι. Ξέρετε τι αισθάνομαι; Ότι δεν μιλάμε για τον ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο!», σημείωσε.

    Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι: «Είχαμε αποφασίσει, επειδή αυτή είναι η τακτική και η διάθεσή μας σαν παρουσιαστές αυτής της εκπομπής, ότι δεν μας αρέσει να επιτιθέμεθα σε συναδέλφους, να τους κανιβαλίζουμε ή να τους ασκούμε κριτική. Αυτή είναι η δική μας διάθεση, τακτική και στάση. Αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και τον ξέσκισαν και καλά του έκαναν, αν θέλετε, δεν θα πω εγώ καθόλου όχι».

    «Ήταν κι άλλοι που έκαναν ακριβώς το ίδιο»

    «Δεν το έκανε όμως μόνο εκείνος, ρε φίλε! Επειδή είπες το κανάλι, γι αυτό με ερέθισες. Δεν είναι ένα κανάλι, είναι κι άλλο κανάλι που πρέπει να σηκώσει την κίτρινη κάρτα! Να μην τη σηκώσει μόνο ο ΑΝΤ1 την κίτρινη κάρτα του. Δεν ήταν μόνο ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν κι άλλοι που έκαναν ακριβώς το ίδιο. Απλώς όλα τα φώτα, τα βρισίδια και τα μπινελίκια έπεσαν σε εκείνον και την εκπομπή του», τόνισε.

    «Όλοι κρινόμαστε, σήμερα είναι εκείνος, αύριο μπορεί να είμαστε εμείς, μεθαύριο κάποιος άλλος. Κάνουμε ζωντανή τηλεόραση. Θα την κάνουμε την πατάτα μας κάποια στιγμή! Να μάθουμε να προσέχουμε τι λέμε και αν την κάνουμε την πατάτα να ζητάμε και μία συγγνώμη!», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news