More

    Super Κική: Ξεκαθαρίζει για τον Χρήστο Μάστορα – «Πήγα να τον υποστηρίξω, δεν αφορά άνθρωπο αν είναι Αλβανός»

    Σάλος προκλήθηκε από ένα σχόλιο που έκανε η Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα στο νέο βίντεό της στο Youtube. Μάλιστα, το απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα (14/10) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να αντιδρούν και να καταδικάζουν τα όσα είπε η influencer και επιχειρηματίας.

    Μετά τα όσα ακούστηκαν, η Super Κική θέλησε να ξεκαθαρίσει για τη δήλωσή της, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε με την μορφή του Instagram story, στο προφίλ της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    Συγκεκριμένα, η influencer ανέφερε: «Να πω ότι όλος αυτός ο σχολιασμός μου για τον Χρήστο Μάστορα έγινε καθαρά για να τον υποστηρίξω, γιατί τον έχουν καταρρακώσει! Ασχέτως αν τον υποστηρίζω με ειρωνεία, γιατί είναι πάρα πολύ γελοίο ότι έλεγαν ότι αυτός φταίει για την Μαρινέλλα, τον είχαν «σκοτώσει» τον άνθρωπο και το αν είναι Αλβανός, πιο παλιά, που δεν αφορά άνθρωπο αυτό!».

    Στη συνέχεια είπε ότι: «Και απάντησα ακριβώς με αυτές τις ειρωνείες, πάνω σε αυτό, για να τον υποστηρίξω και μόνο. Γιατί είναι γελοίοι και γράφουν τα χειρότερα για όποιον να ‘ναι και απάντησα έτσι ακριβώς. Αυτό ο κόσμος το κατάλαβε, πώς γίνεται να μην το κατάλαβαν πέντε δημοσιογράφοι; Πώς γίνεται πείτε μου. Γιατί το παίζετε ότι δεν καταλαβαίνετε κάτι και πάτε να πατήσετε επί πτωμάτων για ένα κομμάτι ψωμί;».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news