More

    Μαρία Ιωαννίδου: Όταν ήμουν 17 είχα σχέση με τον Νταλάρα -Το κρύβαμε γιατί είχε σχέση με την Βέρα Κρούσκα

    Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι σε ηλικία 16 ετών ερωτεύτηκε τον Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο συναντιόταν κρυφά επειδή ο τραγουδιστής είχε τότε σχέση με τη Βέρα Κρούσκα.

    Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ηappy Day» φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και μίλησε για την άγνωστη σχέση της με τον Νταλάρα.

    Η Μαρία Ιωαννίδου έδειξε στην κάμερα της εκπομπής κάποιες ασκήσεις γυμναστικής και σχολίασε πως δεν κάνει δίαιτα, με τον ρεπόρτερ να την ρωτά πόσο χρονών είναι γιατί στο διαδίκτυο γράφει ότι είναι 81.

    Μαρία Ιωαννίδου: Ποια είναι τελικά η ηλικία της;

    «Όχι καλέ. Τρελαθήκατε; Για να είμαι ακριβής, είμαι 60 κάτι -το κάτι δεν θα το πω ποτέ. Όταν πουρέψω, μπορεί. Δεν μου αρέσει να λέω την ηλικία μου. Δεν μου φαίνεται πόσο είμαι». Απέδωσε την ηλικία που αναγράφεται για εκείνη στο διαδίκτυο σε μίσος, λέγοντας ότι δεν ξέρει γιατί συμβαίνει. [Τι να πω; Είναι άσχετοι. Είχα κάποιον, μέσα από τον χώρο, με τον οποίον είχα αρπαχτεί. Πολύ τον υποψιάζομαι πως είναι αυτός που το έκανε. Το είπα στη δικηγόρο μου, μου είπε θα στο βγάλω. Δεν ξέρω. Δεν βγήκε;».

    Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς καταφέρνει να διατηρεί ένα τόσο ωραίο σώμα, εκείνη απάντησε πως είναι θέμα dna και ότι δεν κάνει τίποτα. «Είναι DNA. Όλη μου η οικογένεια είχε ωραία σώματα και ιδιαίτερα η μητέρα μου. Και να σκεφτείς πως δεν κάνω δίαιτα στην ηλικία μου, γιατί μεγαλώνω έτσι; Είμαι μια ώριμη κυρία».

    Η σχέση της Μαρίας Ιωννίδου με τον Γιώργο Νταλάρα

    Tέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι σε ηλικία 16 ετών ερωτεύτηκε τον Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο συναντιόταν κρυφά επειδή ο τραγουδιστής είχε τότε σχέση με τη Βέρα Κρούσκα.

    Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε θετικά όταν ρωτήθηκε αν είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, λέγοντας ναι, «όταν ήμουν πιτσιρίκα. Ήμασταν στο θέατρο Ακροπόλ, ήμουν 16-17 και ακόμα με τον Βαγγέλη Σειληνό, αλλά δεν τα πηγαίναμε καλά. Οπότε και ο Βαγγέλης είχε κάτι κι εγώ ερωτεύτηκα πάρα πολύ -κι εκείνος εμένα- τον Γιώργο Νταλάρα.

    Δεν θέλαμε να γίνει γνωστό. Είχε μια σχέση με τη Βέρα Κρούσκα -το λέμε γιατί έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια- και βλεπόμασταν κρυφά. Πηγαίναμε βόλτα κρυφά, ερχόταν σπίτι μου κρυφά. Ήταν πάρα πολύ τρυφερός μαζί μου. Χωρίσαμε γιατί είχε σχέση που ήταν αρκετά σοβαρή. Εμένα όμως, μου κόστισε. Έκλαψα πολύ για τον Γιώργο».


    Πηγή: iefimerida.gr

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news