More

    Νάντια Μπουλέ: «Θα ήθελα τελειώνοντας το σχολείο να μην είχα σπουδάσει ΜΜΕ – Δεν με ενδιέφερε τελικά»

    Για την καριέρα της, τις σπουδές στα ΜΜΕ και για το μιούζικαλ «Chicago», στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον ρόλο της Ρόξι Χαρτ, μίλησε η Νάντια Μπουλέ την Τετάρτη (16/10) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον».

    Με αφορμή τη θεατρική επιστροφή της με την Ευρωπαϊκή περιοδεία του «Chicago», η οποία κάνει πρεμιέρα στις (18/10) στην Αθήνα και στο Christmas Theater, η Νάντια Μπουλέ ανέλυσε πώς της «γεννήθηκε» η ανάγκη να συνδυάσει τον χορό με το τραγούδι, δύο τέχνες με τις οποίες ασχολούταν από πολύ μικρή ηλικία.

    «Από μικρή ηλικία τραγουδούσα και χόρευα»

    «Όταν ήμουν 25- 26 χρονών είχα πάει στο Λονδίνο και είχα δει το πρώτο μιούζικαλ. Τότε σφίχτηκε το στομάχι μου και είπα ότι αυτό θα ήθελα να το κάνω και εγώ. Τότε δούλευα στην τηλεόραση.

    Από μικρή ηλικία τραγουδούσα και χόρευα. Τότε ο περισσότερος κόσμος με ήξερε από την τηλεόραση και ήταν περίεργο όταν έκανα διαφορετικά πράγματα. Είχα πάει στο «Dancing with the stars» και τα σχόλια ήταν ”τι είναι τώρα αυτή και από που και ως που χορεύει;”. Ήταν άλλη η εποχή, τώρα είναι πιο ανοιχτά τα πράγματα. Είχα βγει σε μια άλλη εκπομπή να τραγουδήσω και έλεγαν ”τι είσαι τέλος πάντων;”.

    Όταν είδα μιούζικαλ είπα ότι είναι ωραίο να παντρεύονται όλα μαζί. Γυρνώντας στην Ελλάδα είχαν ξεκινήσει παραγωγές, έκανα το «Fame» και στη συνέχεια πήγα στην Αμερική να κάνω περισσότερα σεμινάρια. Θα ήθελα πάρα πολύ τελειώνοντας το σχολείο να μην είχα πάει στα ΜΜΕ για να κάνω κάτι που δεν με ενδιέφερε να το εφαρμόσω τελικά. Ωραίες ήταν οι σπουδές, αλλά θα ήθελα να έχω κάνει κάτι άλλο στα 18 μου», είπε μεταξύ άλλων η Νάντια Μπουλέ.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news