More

    Έτριβαν τα μάτια τους οι θαμώνες: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βγηκε στην πίστα μούσκεμα, με ζαρτιέρες και εσώρουχα

    Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησε συνεργασία με νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποίησε ένα πρωτότυπο σόου για τους παρευρισκόμενους.

    Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, εμφανίστηκε στη σκηνή με λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες, ψηλοτάκουνα και κατακόκκινο κραγιόν, θυμίζοντας σε αρκετούς τη Μέριλιν Μονρόε. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τραγούδησε και χόρεψε μέσα σε ένα μεγάλο ποτήρι με νερό, σε ένα πρόγραμμα που ήταν σίγουρα εμπνευσμένο από τα αισθησιακά σόου της «βασίλισσας του μπουρλέσκ», Ντίτα φον Τιζ.

    Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

    Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εμφανίστηκε με εσώρουχα και ζαρτιέρες στο νυχτερινό κέντρο που εργάζεται

    Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε μιλήσει για το νέο της επαγγελματικό βήμα, αναφέροντας πως θα ασχοληθεί με τo τραγούδι και πως της είχαν γίνει και παλαιότερα πολλές προτάσεις. Όπως είχε δηλώσει: «Φέτος θα είναι μια δημιουργική και διαφορετική χρονιά. Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο κομμάτι της μουσικής. Υπήρχαν προτάσεις στο παρελθόν, ποτέ δεν το είχα επιχειρήσει να το ξεκινήσω επαγγελματικά, αλλά ήξερα ότι κάποια στιγμή θα το κάνω γιατί η μουσική είναι κάτι που αγαπώ και λατρεύω».

    Για τη συνεργασία της στο νυχτερινό κέντρο είχε πει: «Θα είμαι σε ένα project που αγαπώ και το έχω παρακολουθήσει και στο παρελθόν και μπορώ να με φανταστώ μέσα σε αυτό. Μαζί μου θα είναι η Νίνα Λοτσάρη και η Σάγια που υπήρχε και πέρυσι. Είμαστε μια ομάδα που δίνει το καλύτερο της εαυτό και ο καθένας παρουσιάζει αυτό που είναι».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news