More

    Χρύσα Ρώπα: «Έχω κατάθλιψη και παίρνω αγωγή – Πιστεύω πολύ στη χημεία»

    Στην κατάθλιψη και τον τρόπο που την αντιμετωπίζει, αναφέρθηκε η Χρύσα Ρώπα στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δεν γίνεται».

    Η ηθοποιός μίλησε απενοχοποιημένα για την ψυχική ασθένεια παρομοιάζοντας την μάλιστα με μια ίωση. Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως έπειτα από επίσκεψη σε ειδικό ψυχικής υγείας, αποφάσισε να πάρει φαρμακευτική αγωγή.

    Οι δηλώσεις της για την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει

    «Είχα πάει με έναν φίλο να δω μια παράσταση στην Επίδαυρο και μαζί με έναν άλλο φίλο μας πήγε στο χωριό της Αρχαίας Επιδαύρου. Το ερωτεύτηκα το μέρος. Νοίκιασα ένα σπίτι και πηγαίνω τα καλοκαίρια. Ίσως ήταν μία περίοδος, που δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα πράγματα, που συνέβαιναν στη ζωή μου. Έπρεπε να βρω τι κάνω εγώ στον εαυτό μου και για αυτό τα μάζεψα και πήγα στην Αρχαία Επίδαυρο.

    Έπρεπε να δω τι κάνω εγώ στον εαυτό μου, όχι οι άλλοι, δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι. Εγώ έχω κατάθλιψη. Παίρνω αγωγή, γιατί πιστεύω πολύ στη χημεία. Έχω πολύ καλούς γιατρούς, που αυτό το αντιμετωπίζουν σαν ίωση. Απλώς η Ελλάδα είναι εσωστρεφής και εγωκεντρική. Είχα ακούσει για το burn out πριν από 25 χρόνια, εδώ δεν αργήσαμε απλά να το ακούσουμε, δεν φτάσαμε καν εκεί», είπε η Χρύσα Ρώπα.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news