500γρ. σπαγκέτι
300γρ. πεκορίνο τριμμένο ή παρμεζάνα (όχι πολύ πικάντικο)
Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Γεμίζεις μία μεγάλη κατσαρόλα με νερό και αφήνεις να βράσουν τα μακαρόνια – μετά από 2 λεπτά βάζεις μέσα μια κούπα και αφαιρείς νερό – το κρατάς στην άκρη. Στα 7 λεπτά ακριβώς σουρώνεις τα μακαρόνια και τα ξαναβάζεις στο νερό που είχες κρατήσει σε κατσαρολάκι με σιγανή φωτιά. Ρίχνεις το τυρί και ανακατεύεις ώσπου να ομογενοποιηθεί με το νερό. Έπειτα ρίχνεις μπόλικο πιπέρι. Ετοιμη!
Ακολουθήστε το Pink.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα πιο hot νέα.
Ακολουθήστε το Pink.gr και στο Instagram