Φωτογραφία από Valeria Boltneva
Τρία all time classics και famous σάντουιτς που είναι τέλεια για να τα φτιάξεις όταν θα έχεις παρέα ή γιατί όχι, για να τα απολαύσεις μετά από μια κουραστική μέρα.
Από το top σαντουιτσάδικο Casetta Kitchen στο Γουινσκόνσιν: Βάζεις μπέικον, μοτσαρέλα, ντομάτα, μαρούλι και λίγο salsa macha! Η salsa macha είναι μια σάλτσα (ουσιαστικά ένα λάδι τσίλι) με καταγωγή από την επαρχία Veracruz στο Μεξικό. Πρόκειται για ένα μείγμα από διάφορες αποξηραμένες πιπεριές τσίλι, σκόρδο, ξηρούς καρπούς και σπόρους. Την αγοράζεις από παντοπωλεία με ειδίκευση σε ξενες χώρες.
Aπό το konvene στο Σηάτλ: wrap με 2 αυγά, τσένταρ, πιπεριές και τηγανητή πατάτα – και απαραίτητο συστατικό το αγιολί (αν θες να το φτιάξεις εσύ – κάνε την απλή εκδοχή – πρόσθεσε πολτοποιημένο σκόρδο σε μια έτοιμη μαγιονέζα)
Πάμε για ένα σάντουιτς που χορταίνουν 2 απο το Tredicci στην Πενσυλβάνια με μορταδέλα, προβολόνε, μουστάρδα ντελικατέσεν, ντομάτες, κόκκινα κρεμμύδια σε ψημένη τσιαπάτα!