More

    Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; – Η απάντηση που δίνουν οι ίδιοι

    Τις φήμες που τη συνδέουν ερωτικά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη διέψευσε κατηγορηματικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

    Η επιχειρηματίας και influencer, σε συνέντευξή της στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Summer’s Cool», ανέφερε πως οι φήμες αυτές δεν έχουν καμία βάση.

    Παράλληλα, η εκπομπή επικοινώνησε και με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και αποκάλυψε το περιεχόμενο της ανταλλαγής μηνυμάτων τους.

    «Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν φήμες ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου και γνωστός επιχειρηματίας, διατηρεί σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Υποστηρίζεται ότι εθεάθησαν να περπατούν χέρι-χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου, εμφανίζοντας τρυφερότητα μεταξύ τους. Αυτές οι αναφορές έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο διαδίκτυο. Ωστόσο, έχουμε τις απαντήσεις για όλα αυτά», δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Επικοινώνησα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες, υποστηρίζοντας ότι δεν ισχύουν. Τόνισε ότι απλά βρέθηκαν σε κοινή παρέα και όσα έχουν γραφτεί είναι ψευδή».

    Ο έτερος δημοσιογράφος του «Summer’s Cool», Ισίδωρος Φίκαρης ανέφερε σχετικά: «Ως φίλος του Φίλιππου Τσαγκρίδη, του έστειλα ένα μήνυμα ρωτώντας τον για τις φήμες που τον συνδέουν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η απάντησή του περιλάμβανε χιούμορ, μια μπλε καρδιά και την πληροφορία ότι βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικές συναντήσεις, επιστρέφοντας στην Ελλάδα σε λίγες μέρες».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news