More

    Ο πιο «χρυσός» γάμος στην ιστορία! Η παγκόσμια ελίτ καλεσμένη του μεγιστάνα Αμπάνι στην Ινδία

    Από τον Bill Gates στον Mark Zuckerberg. Όλη η παγκόσμια ελίτ στον πιο πλούσιο γάμο που έγινε ποτέ! Ο λόγος για τον πολυσυζητημένο γάμο του Ανάντ Αμπάνι, γιου του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας.

    Παγκόσμιες προσωπικότητες, μεγιστάνες και πολιτικοί άρχισαν να καταφθάνουν στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας για τον πολυσυζητημένο γάμο του Ανάντ Αμπάνι.

    Ο Ανάντ Αμπάνι 29 ετών, παντρεύεται την επί χρόνια σύντροφό του, Ραντχίκα Μέρτσαντ, σε έναν γάμο που πολλοί έχουν ονομάσει «γάμο της ιστορίας».

    Οι τετραήμεροι γαμήλιοι εορτασμοί ξεκίνησαν με μια παραδοσιακή ινδουιστική τελετή την Παρασκευή, ακολουθούμενη από μια μεγάλη δεξίωση που θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο. Στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονται οι πρώην πρωθυπουργοί της Βρετανίας Τόνι Μπλερ και Μπόρις Τζόνσον, ο διευθύνων σύμβουλος της Saudi Aramco Αμίν Νάσερ, η Αντέλ, η Λάνα Ντελ Ρέι, ο Ντρέικ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η οικογένεια Αμπάνι δεν έχει επιβεβαιώσει τη λίστα των καλεσμένων.

    Ο πιο «χρυσός» γάμος στην ιστορία! Η παγκόσμια ελίτ καλεσμένη του μεγιστάνα Αμπάνι στην ΙνδίαΟ πιο «χρυσός» γάμος στην ιστορία! Η παγκόσμια ελίτ καλεσμένη του μεγιστάνα Αμπάνι στην Ινδία

    Ο ινδουιστικός ναός στον οποίο ο Ανάντ και η αγαπημένη του Ραντίκα Μέρτσαντ θα παντρευτούν στις 12 Ιουλίου χτίστηκε ειδικά για το ευτυχές γεγονός. Είναι ένα larger than life σύμπλεγμα 14 ναών!!!

    Ο πατέρας του γαμπρού, Μουκές Αμπάνι, 66 ετών, είναι ο ένατος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία 116 δισεκ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Είναι επίσης ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ασία.

    Ο πιο «χρυσός» γάμος στην ιστορία! Η παγκόσμια ελίτ καλεσμένη του μεγιστάνα Αμπάνι στην ΙνδίαΟ πιο «χρυσός» γάμος στην ιστορία! Η παγκόσμια ελίτ καλεσμένη του μεγιστάνα Αμπάνι στην Ινδία

    Η Reliance Industries είναι ένας τεράστιος όμιλος επιχειρήσεων, με ετήσια έσοδα άνω των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν ενέργεια, πετροχημικά, φυσικό αέριο, λιανικό εμπόριο, ψυχαγωγία, τηλεπικοινωνίες, μέσα μαζικής ενημέρωσης και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

    ambani__2_

     

    Η νύφη, Ραντχίκα Μέρτσαντ, 29 ετών, είναι κόρη του μεγιστάνα της φαρμακοβιομηχανίας Viren Merchant και είναι διευθύντρια μάρκετινγκ της εταιρείας του, Encore Healthcare, σύμφωνα με τη Vogue.

    Ο 29χρονος Ανάντ Αμπανί είναι ο νεότερος γιος του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας, Mukesh Ambani, ο οποίος έχει εκτιμώμενη περιουσία 118 δισεκατομμυρίων δολαρίων και βρίσκεται στην 9η θέση της λίστας των Forbes των πλουσιότερων ανθρώπων στη γη.

    Τον Μάρτιο, διοργάνωσαν ένα τριήμερο πάρτι με 1.200 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων πρώην παγκόσμιοι ηγέτες, μεγιστάνες της τεχνολογίας και εμφανίσεις από τη Ριάνα και τον Άκον. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Μπιλ Γκέιτς.

    Ο συνιδρυτής της Microsoft , Μπιλ Γκέιτς, επαίνεσε την Κυριακή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, για την αισθητική του κατά τη διάρκεια της προγαμήλιας γιορτής του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου Anant Ambani και της Radhika Merchant στην Ινδία.

    Τι συνέβη: Ο Γκέιτς μπήκε στο Instagram και μοιράστηκε μια φωτογραφία των δύο, επαινώντας την ενδυμασία του Ζούκερμπεργκ για την περίσταση. «Ήσουν πάντα υπέροχος στο να ντύνεσαι για την περίσταση, @zuck!» Ο 68χρονος δισεκατομμυριούχος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

    Ο Γκέιτς φόρεσε ένα μαύρο αθλητικό παλτό πάνω από ένα πράσινο πουκάμισο σε στυλ πόλο και χακί. Την ίδια ώρα, ο Ζούκερμπεργκ φόρεσε ένα κεντημένο πουκάμισο και λευκό παντελόνι, σύμφωνα με το People. 

    Ο πιο «χρυσός» γάμος στην ιστορία! Η παγκόσμια ελίτ καλεσμένη του μεγιστάνα Αμπάνι στην ΙνδίαΟ πιο «χρυσός» γάμος στην ιστορία! Η παγκόσμια ελίτ καλεσμένη του μεγιστάνα Αμπάνι στην Ινδία
    Ο πιο «χρυσός» γάμος στην ιστορία! Η παγκόσμια ελίτ καλεσμένη του μεγιστάνα Αμπάνι στην Ινδία 8

    ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ ΕΔΩ

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news