More

    Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Παρακολούθησε τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα μαζί με τις κόρες του Πετρούνια και της Μιλλούση – Βίντεο

    Τα 15 χρόνια τους στην ελληνική μουσική βιομηχανία γιόρτασαν χθες (9/9) το βράδυ οι ΜΕΛΙSSES, δίνοντας μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα στην Πλατεία Νερού. Όπως είναι φυσικό στη συναυλία βρέθηκαν και αγαπημένα πρόσωπα του Χρήστου Μάστορα, για να παρακολουθήσουν το show.

    Αναμεσά τους ήταν και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, καθώς και ο Λευτέρης Πετρούνιας με την Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες τους. Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Μάστορας είναι νονός της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, Σοφίας.

    Η σύντροφος του τραγουδιστή απόλαυσε τη συναυλία μαζί με τους δύο αθλητές και τα παιδιά τους, ενώ ανέβασε και ένα τρυφερό βίντεο με τις μικρές Σοφία και Ελένη.

    Στο βίντεο που ανήρτησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με την μορφή του Instagram story, βλέπουμε τις κόρες του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλική Μιλλούση να παρακολουθούν το show «μαγεμένες».

    «Και γω σε σοκ είμαι κορίτσια», έχει γράψει η influencer.

    Ένα παρόμοιο βίντεο δημοσίευσε και ο Ολυμπιονίκης στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό βλέπουμε την μικρή Σοφία, με τον Λευτέρη Πετρούνια να γράφει: «Δείτε εδώ βλέμμα στο νονό».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news