More

    Σπύρος Μπιμπίλας για Άννα Βίσση: «Μακάρι, όταν τέλειωσε η συναυλία, να έλεγε να μαζέψουν τα σκουπίδια τους»

    Το σχόλιο του για την πρόσφατη sold out συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο και τα σκουπίδια, που άφησαν οι θεατές στον χώρο, έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στα social media, αλλά και μέσα από δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα».

    «Στις συναυλίες καλό θα ήταν ο κόσμος να μαζεύει τα σκουπίδια του. Να μαζεύει τα αποτσίγαρά του, που κακώς τα καπνίζει μέσα σε αυτά τα σπουδαία μνημεία, που έχουμε. Να μαζεύει τα κουτάκια, τα μπουκάλια κλπ, γιατί μετά δείχνουμε ότι έχουμε έλλειψη πολιτισμού. Αυτό που έγινε στο στάδιο που γέμισε με σκουπίδια, έπειτα από αυτή την υπέροχη συναυλία της καταπληκτικής Άννας Βίσση, δεν είναι καλό.

    Έγραψα στα social media ότι μακάρι όταν τέλειωσε η Άννα να έλεγε στο κοινό «παρακαλώ, όσοι φεύγετε μαζέψτε τα σκουπίδια σας σε μια σακούλα». Με στηλίτευσαν στα σχόλια και έλεγαν γιατί το ρίχνω στην Άννα. Δεν το ρίχνω στην Άννα, αλλά σε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, που είναι εκπρόσωπος του πολιτισμού, γιατί η Άννα Βίσση είναι. Θα μπορούσε να πει, μαζέψτε καθώς φεύγετε τα σκουπίδια σας», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news