More

    Πέννυ Μπαλτατζή: Τα συναισθήματα πριν φέρει στη ζωή το 3ο της παιδί – «Μου πήρε λίγο καιρό να το συνειδητοποιήσω»

    Λίγο πριν φέρει στη ζωή το τρίτο της παιδί, η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον», για την εγκυμοσύνη και τις αλλαγές που σχεδιάζει να κάνει στο σπίτι της, λίγο πριν έρθει στη ζωή το νέο μέλος της οικογένειάς της.

    Οι δηλώσεις για την τρίτη εγκυμοσύνη

    «Ξαφνικά θα έχω τρία παιδιά, αυτό μου ήρθε κάπως έντονα. Μου πήρε λίγο καιρό να το συνειδητοποιήσω. Με τον γιο μου συζητάμε πολύ διαφορετικά πια. Το περιμένει το μωρό πως και πως. Το σπίτι πια χρειάζεται άλλη οργάνωση. Θέλω να κάνω μια φωλιά για το νέο μέλος. Δεν έχω φτιάξει τον χώρο του, αλλά με ενδιαφέρει να μαζέψω και το υπόλοιπο σπίτι.

    Το παιδί χρειάζεται χρόνο με εμάς, όχι αντικείμενα. Πολλές φορές αφήνω το σπίτι αμάζευτο, με ενδιαφέρει να είμαι πιο κοντά με τα παιδιά μου και όχι το σπίτι. Μετά την κόρη μου, Αμέλια, είχα δωρίσει όλα τα μωρουδιακά. Έχω κάποια βρεφικά αντικείμενα του πρώτου μου παιδιού.

    Από πολύ νωρίς κατάλαβα, ότι τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Το παιδί μαθαίνει και ανακαλύπτει από οτιδήποτε βρει καινούργιο. Τα έξοδα των παιδιών αρχίζουν από τη μια και με προβληματίζουν, από την άλλη λέω ”να είμαστε καλά”. Νιώθω ότι είμαι καλά και είμαι άξια να εργάζομαι», είπε η Πέννυ Μπαλτατζή.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news