Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών, Τάισον Φιούρι, προπονείται για την επερχόμενη μάχη κόντρα στον Ολεκσάντρ Ούσικ (18 Μαΐου), με τον διατροφολόγο του να του προετοιμάζει γεύματα που περιέχουν ένα συγκεκριμένο συστατικό το οποίο βοηθά στην επούλωση των τραυμάτων του.
Σημειώνεται ότι η πολυαναμενόμενη μάχη Φιούρι-Ούσικ ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Φεβρουαρίου, όμως ο Βρετανός πυγμάχος υπέστη κατά λάθος ένα κόψιμο στο δεξί του μάτι με αποτέλεσμα να επαναπρογραμματιστεί για να είναι σε καλή κατάσταση.
Γι’ αυτό ο διατροφολόγος του Τάισον Φιούρι αποκαλύπτει το μυστικό βασικό συστατικό που προσθέτει στα γεύματά του, για να βοηθήσει το κόψιμο πάνω από το μάτι του να επουλωθεί πριν από την επόμενη φορά που θα μπει στο ρίνγκ.
Ο διατροφολόγος, Τζορτζ Λόκχαρτ, τόνισε ότι προσθέτει επιπλέον σκόρδο στα γεύματα του Φιούρι, υποστηρίζοντας ότι «το φαγητό είναι το κλειδί για την ανάρρωση και τους τραυματισμούς αυτού του είδους». Επίσης τόνισε ότι το σκόρδο θα βοηθήσει «να σκοτώσει τα βακτήρια και τα μικρόβια μέσα στο κόψιμο», κάνοντάς το να επουλωθεί πιο γρήγορα από το συνηθισμένο.
Τόνισε επίσης τη σημασία των τροφών πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά, όπως το σπανάκι, τα καρότα και τα κρεμμύδια, προτού εξηγήσει πώς τα κόκκινα κρέατα ήταν ζωτικής σημασίας για την αύξηση της πρόσληψης σιδήρου από τον Τάισον Φιούρι.
Ο Φιούρι έχει ύψος 2 μέτρα και 6 εκατοστά, ενώ ζυγίζει 126 κιλά, ενώ η έντονη γυμναστική που κάνει σημαίνει ότι καίει πολλές θερμίδες αλλά πρέπει να διατηρείται σε καλή κατάσταση για τους απαιτητικούς αγώνες. Ο Λόκχαρτ τόνισε ότι το φαγητό δεν θα λύσει τα προβλήματα, αλλά ισχυρίζεται ότι έχει τεράστιο αντίκτυπο με την πάροδο του χρόνου όσον αφορά την ανάρρωση και τους τραυματισμούς αυτής της φύσης.